Vanity inspiration

Ik ben al een tijdje aan het stoeien met mijn kastenkamer. Sinds ik de kamer een make-over heb gegeven heb ik er eigenlijk niet veel meer aan veranderd.

Er staat een grote bank van ikea, maar nu wil ik die graag weghalen en tegen de muur een soort make-up spot/bureau maken. Daar kan ik dan lekker foto’s maken voor de blog, foto’s editen en heerlijk werken.

Maar hoe ga ik dat precies doen? Welke meubels kies ik uit, heb ik een budget, welke kleuren ga ik gebruiken.
Op een aantal van deze vragen kan ik al gedeeltelijk antwoord geven. Ik wil de meubels bij ikea kopen. Het liefst houd ik het zo goedkoop mogelijk maar wel mooi en praktisch. Mijn kasten zijn wit, de muur is blauw, dus de meubels moeten wit zijn.

Waar begin je? Ik op Pinterest. Ik zocht op ikea en een aantal steekwoorden zoals vanity of make-up. Ik vond een aantal zeer inspirerende plaatjes die ik vandaag met jullie deel. Hopelijk kan ik dan binnenkort laten zien hoe mijn vanity spot eruit gaat zien.

Ik maakte een board aan op Pinterest waarin ik allemaal leuke foto’s heb verzameld rondom dit thema.

Dit vind ik persoonlijk de leukste foto, zoiets wil ik ook graag creëren.

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s