Weekly update #18

Hoi! Op zondag krijgen jullie een update van mijn afgelopen week. Ik had een paar dagen vrij, ging shoppen, moest proefwerken nakijken, bracht een bezoekje aan Kamp Vught en nog veel meer!

Afgelopen zondag was een prachtige dag. De zon scheen volop en de hemel was blauw, blauw, blauw. Dat vroeg om een wandeling. Camera mee natuurlijk en testen maar! Hiervan hebben jullie inmiddels al wat resultaten kunnen zien in mijn artikel van afgelopen maandag.
P1000700

Lekker in het zonnetje! Met mijn zonnebril van Ray Ban.

Na de wandeling brachten we een bezoekje aan mijn schoonouders. Die avond zijn we in Nijmegen gaan eten bij Humfrey’s. Daarvan hadden we nog een bon liggen die Maurice bij zijn kerstpakket had gekregen. We aten een heerlijk 3-gangen diner. Nadat we goed verzadigd het restaurant uitrolden hebben we een korte wandelijk over de waalkade gemaakt. Dat levert altijd mooie foto’s op. Toen zijn we naar The Hobbit gegaan. De enige tijd waarop er nog een 2D film draaide was 21:15 uur, dus we waren pas om 00:15 klaar. Maar, we zijn niet in slaap gevallen! Ik vond het een goede film.

IMG_2343 IMG_2347 IMG_2350Maandag heb ik lekker uitgeslapen. Ik hoefde namelijk niet naar mijn werk! Ik zou die dag gaan sporten, maar dat is er niet van gekomen. Ik had gewoon geen zin. Ik heb de hele dag geen fluit uitgevoerd. Ik beschouwde deze dag eigenlijk ook als mijn zondag. Omdat ik de zaterdag de hele dag had gewerkt i.v.m. de open dag op school. Ik keek 3 afleveringen van Revenge en ruimde mijn kledingkamer op. De bank was bijna niet meer te zien! Dit was een mooie gelegenheid om de camera eens goed te testen. Ik maakte een kort stop-motion filmpje.

IMG_2358 P1000745

P1000925

Dinsdag moest ik zoals gewoonlijk weer vroeg uit de veren. Ik had een kennismakingsgesprek met een van de stagiaires die het komende half jaar stage komt lopen bij mij. Ik bereidde mijn leerlingen voor op de proefwerkweek en moest vergaderen tot laat in de middag.
IMG_2359Lekker, een serene rust, als je leerlingen naar huis zijn.

Op woensdag had ik wèèr een vrije dag! Wat een geluk. Ik hoefde die dag niet te surveilleren en kon dus thuis blijven. Ik ging sporten en ben met mijn moeder naar Goch geweest. Mijn starterkit van Sensationail is bijna op en ik wilde alvast een nieuwe Essential Kit halen, voordat mijn basic/top-coat helemaal op zou zijn.
We zouden niette lang gaan, maar uiteindelijk zijn we van 11:30 tot 16:30 weg geweest. Oops, time flies when you’re having fun!
IMG_2360Een selfie, tijdens de shoppingtrip.

Ik kocht een aantal leuke beautyproducten, waarvan je binnenkort meer kunt lezen in een shoplog. Mijn moeder kocht nog een lichte, lange zwarte regenjas om mee te wandelen. In de eerste instantie wilde ik hem kopen (want ik ga binnenkort naar Ierland), maar ik was niet helemaal overtuigd en twijfelde dus enorm. Toen mijn moeder de jas paste, bleek hij bij haar veel beter te zitten! Dus eigenlijk een maatje te groot voor mij. Mijn moeder kocht de jas en ik zou hem dan mee mogen nemen naar Ierland als regenjas. Handig! Thuis ben ik toch nog even op internet gaan kijken naar het merk en vond de jas in een maat 38 (in het donkerpaars!) voor dezelfde prijs. Dus ik heb hem toen meteen besteld.
Sorry mam! Een beter kleur, en een betere maat. En ik weet dat mijn moeder evengoed veel plezier van die jas gaat hebben, tijdens het wandelen.

Die avond hebben we onze administratie onder handen genomen. Wat een rommeltje. We moesten al deze mappen doorspitten en herindelen. Wat een rotklus. Het heeft de hele avond geduurd…
IMG_2361

Op donderdag moest ik surveilleren tijdens de toesteek en gingen vertrokken we om 11:00 uur naar Eindhoven met 2 bussen vol met 3e klasseren. We brachten een bezoekje aan de Techniekafdeling en de leerlingen bezochten verschillende workshops. Ik vond het een vreselijke dag. De leerlingen gedroegen zich prima, maar het Fontys was duidelijk niet gewend aan pubers en maakte zich druk om niets. Toen ik eenmaal thuis was was ik helemaal KO.
’s avonds had ik de eerste repetitie met Los Zand de band van een vriend van me, waarbij ik tijdens de carnaval moet invallen. Het ging aardig, maar voor mijn gevoel had het veel beter gekund. Ik had nog niet de tijd genomen om me echt goed voor te bereiden.

Vrijdag was ook een lange, maar leuke dag. Ik bezocht Kamp Vught met de 3havo leerlingen. Vlak voordat we gingen werd mijn jas bezorgd. Handig! Het weer was vreselijk dus we zijn zoveel mogelijk binnengebleven. Maar mijn jas was lekker water/winddicht en warm, dus ik kon het goed uithouden buiten.
De leerlingen hebben zich uitstekend gedragen en de rondleiding was erg goed. Toch vraag ik me af hoe goed de kids in staat zijn om te bevatten wat zich daar in ’43-’44 heeft afgespeeld. Vreselijk gewoon. Heb je net een indrukwekkend film gezien, met echte verhalen van overlevenden, en de leerlingen kunnen zich alleen maar druk maken over het feit dat ze in de bus niet mochten eten! *zucht* “Guys, you’re kinds missing the point”… oh well.
Die avond ging ik uit eten met de VDO Vocals. De zangers van het 4-Daagse Orkest. We hadden elkaar sinds de zomer niet meer gezien en het was bere gezellig. Wat hebben we gelachen en veel, heel veel, lekkers gegeten. We aten bij ’t Hofke in Handel (bij Gemert), echt een aanrader!
IMG_2364 IMG_2366Hamburger XXS. Ze hebben daar allemaal tapas die je per rondes kunt bestellen. Zo lekker! We hebben in totaal 7 ronden gedaan. Dus ik heb 14 gerechtjes op, waarvan 6 toetjes! Totally devine.

Op zaterdag zijn we naar Venlo gereden. Onze oven is kapot en we wilde even langs gaan bij de winkel waar we hem kochten. Aldaar vertelde de aardige verkoper ons, dat we gewoon via de website een formulier in moesten vullen. Ok… dus voor niets naar Venlo gereden. Nou ja, niet helemaal voor niets.
IMG_2367Snel even een nieuw kleurtje op de nagels. Dit is Raspberry wine van Sensationail.

De Bever had uitverkoop en ik wilde even kijken of we misschien iets konden gebruiken. Nu hebben wij alle spullen al voor het hiken voor in de zomer. Maar mijn broer gaat dit keer mee, en hij had nog goede wandelschoenen nodig. Die hadden we al gepast en hij heeft opgeschreven welk merk, type en maat. Gelukkig maar, want juist die schoenen stonden daar en waren voor 40% afgeprijsd! Waaaaaah! Ik mijn broer bellen, en de schoenen meegenomen. i.p.v. €230,- betaald meneer dankzij mij nu nog maar €140,-. Dat is niet verkeerd dacht ik zo. Schouderklopje voor mezelf.

’s avonds zijn we bij mijn ouders gaan eten. We maakten lasagne bolognese met veel groenten. Lekker! Mijn broer had ook een camera besteld (Nikon D5200) en die moesten we natuurlijk even testen!

Dit was mijn leuke, maar drukke week. Hoe was die van jou?

Volgende week starten alle repetities voor de geplande optredens. Dus ga ik lekker veel zingen. Heerlijk ontspannend! Verder staat er vrij weinig gepland, maar dat is prima zo, want ik moet nog een hoop proefwerken nakijken.

Fijne zondag!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s