My hair products

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik momenteel voor mijn haar gebruik. Daarbij sla ik de doucheproducten even over want die heb ik laatst al met jullie besproken (klik hier). Het gaat om de verzorging-, en stylingproducten.

Deze producten gebruik ik regelmatig maar niet altijd. Soms heb ik daar gewoon geen zin in, soms ontbreekt me de tijd om heel uitgebreid mijn haar te verzorgen. Maar als ik wel tijd heb, dan zijn hier mijn favoriete producten van dit moment.

IMG_0065

Om te beginnen de leave-in conditioner van Paul Mitchell. Op de foto vind je hem in een kleine witte reisflacon. Hier ben ik al jaren fan van en ik gebruik het nog steeds. Meer weten? Lees dan even hier verder.

Nadat ik mijn handdoekdroge haar met dit wondermiddeltje heb ingesmeerd komt Tigi om de hoek kijken. Hiervan gebruik ik 2 producten uit de Bed Head lijn.

IMG_0066

Als eerste de Blowdry lotion. Deze zachte en lichte emulsie beschermt het haar tegen alle warmtebronnen zoals een föhn of stijltang. Hij ruikt ook nog eens heerlijk en zoet. Je hoeft er maar een paar druppels van te gebruiken dus hij gaat erg lang mee.

Daarna spuit ik op de aanzet van mijn haar de Queen for a day thickening spray. Deze spray verstuif je over het haar, zoveel mogelijk daar waar je het volume wilt creëren. Bij mij is dat vooral de aanzet van het haar. Even goed inmasseren en je bent klaar.

Dan is het tijd om mijn haar te föhnen. Hiervoor gebruik ik een Ionische föhn van Carmen. De Glossy power. Ik gebruik hem al een hele tijd en ben er erg blij mee. Hij heeft verschillende standen. Harder/zachter en warmer/kouder blazen. Daarnaast kun je hem op ionen stand zetten. Dat zorgt ervoor dat je haar na het föhnen niet statisch is. En dat werkt echt super goed!
IMG_0070Ik föhn mijn haar meestal door gewoon op de kop te gaan hangen. Ik gebruik geen borstel o.i.d. om het tijdens het drogen al te stijlen. Ik vind het ook wel leuk als het wat messy geföhnd is. Het hoeft niet allemaal perfect.

Soms gebruik ik ook nog deze texture powder van Schwarzkopf. Een beetje van dit poeder maakt je haar heel erg stug en geeft het, zoals de naam al doet vermoeden, meer textuur. Ook heeft het een matterend effect. Het lijkt een beetje op droogshampoo, maar dan extremer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik denk dat het beter werkt als je kort haar hebt. Maar ik gebruik het ook als ik een soort kuif o.i.d. wil maken. Of als ik bepaalde delen van mijn haar wil touperen. Dan blijft het lekker goed zitten! Het matte effect vind ik ook erg stoer.
IMG_0069Als het nog net geen tijd is om mijn haar te wassen (dit doe ik zo min mogelijk) gebruik ik graag droogshampoo. Vooral die van Andrélon vind ik fijn. die met extra volume. Hij ruikt lekker en laat op mijn blonde haar geen residu (van dat irritante witte poeder) achter.
Hierdoor kan mijn haar weer net die ene (of twee) dag(en) langer mee.

Ik bedenk me net dat ik vergeten ben om een foto te maken van de haarspray die ik toch bijna dagelijks gebruik. Op dit moment is dat nog een bus van Syos. Hierover ben ik niet echt tevreden, want hij maakt mijn haar stug en plakkerig. Wil ik mijn haar na gebruik uitkammen, lukt dat maar gedeeltelijk en niet zonder haren te breken of te vloeken. Maar er staat al een nieuwe bus klaar, deze keer van Elnett. Daarover is iedereen enthousiast, dus ik en benieuwd.

Soms gebruik ik ook nog en stijltang, deze is draadloos ook van Carmen. Ook hiervan, bedenk ik me nu, heb ik geen foto’s. Maar het is, nu ik dit artikel typ, 00:19 uur dus die ga ik ook niet meer maken. Die houd je van me tegoed 😉

Wat gebruiken jullie zoal voor je haar?
Tips zijn altijd welkom!

Fijne zaterdag!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s