Winter favourites

winter foto's

Vandaag heb ik voor jullie in plaats van mijn Friday favourites een Winter favourites! Het is niet mijn favoriete seizoen maar er zijn toch een hoop dingen aan de winter waar ik ook echt vrolijk van kan worden.

♥ Naar de bioscoop gaan. Dit doe ik in de zomer vrijwel nooit. Dan is het veel te mooi weer en kan ik tig andere dingen doen. Maar als het snel donker is en je veel binnen zit is een filmpje pakken altijd goed.

♥ Optredens! Zodra het weer slechter en kouder wordt, gaan mensen meer naar het theater. Dat merk ik ook altijd in onze lijst met optredens. We mogen met Angels Rule altijd meer concerten verzorgen in de wintermaanden dan in de zomer.
In de zomer heb ik het juist weer drukker met de bands. (goede combi!)

♥ Warme chocomelk met slagroom. Echt een wintertreat!

♥ Fashion. Ik vind de mode in het najaar en de winter het leukst. Ik ben van de laagjes en dikke vesten e.d. Die ‘niemendallerige’ zomerkleding is niet zo voor mij weggelegd.

♥ Sneeuw! We hebben hem deze winter nog helemaal niet gehad en dat vind ik jammer. Ik vind sneeuw zoiets magisch. Ik ploeter er ook graag met mijn auto doorheen. Dat gezeur van mensen die niet durven rijden als er 10 cm sneeuw ligt, ik vind het de grootste onzin. Koop goede winterbanden en je hebt nergens last van.

♥ Series kijken! Ik kijk heel wat series weg mijn vriend samen op de bank. Heerlijk! Lekker opgekruld op de bank, drankje, mijn dekentje erbij. De series die ik veel kijk? Revenge, Grey’s Anatomy, Homeland, True Blood, Breaking Bad, Game of Thrones.

♥ Kerstmis! Een erg leuk tijd. Vooral de tijd voorafgaand eigenlijk. Het bezoeken van kerstmarkten in Duitsland (dit jaar ben ik 3x geweest, in Aken, Xanten en Keulen!). Het uitzoeken en krijgen van cadeautjes. Lekker samen eten, lekker samen lachen.

♥ Het uitkijken naar de eerste zonnestralen. Als de winter op zijn eind loopt, ga je toch weer hopen op beter weer. En die eerste middag dat je dan met je koppie in de on kunt zitten is heerlijk!

♥ Zomervakantie plannen. Dit doe ik altijd in de winter. We weten vaak zo rond kerst waar we naartoe gaan. En dan begint het plannen! Wat gaan we doen, met wie gaan we, hoe gaan we erheen, wat heb ik allemaal nodig?

♥ Galway! We gaan over een kleine maand met vrienden naar Ierland. Een van de landen waar ik nog nooit ben geweest en die hoog op mijn lijstje staat! Bart heeft daar een dik jaar gewoond/gestudeerd en kent de stad op zijn duimpje. Samen met zijn vriendin gaan we mijn zijn 4-en 5 dagen weg. Zin in! Binnenkort lees je meer hierover!

♥ Stevige stappers. Ik houd van boots. En die draag je nou niet echt in de zomer. Mijn voeten hebben een stevig voetbed nodig anders krijg ik echt last van mijn rug. Afgelopen zomer op vakantie hebben we 3 dagen lang musea bezocht en door Parijs gelopen op onze vakantie in Frankrijk. Ik had maar 1 soort schoeisel bij me. Platte sandalen. Nou dat heb ik geweten, ze waren te plat. En na drie dagen staan, slenteren en wandelen kon ik niet meer rechtop staan.

♥ Vogeltjes bekijken. We hebben een vogelhuisje in onze voortuin staan. In de winter hangen daar vetbolletjes aan en de vogeltjes vinden dat heerlijk. Zo schattig om die kleine pietjes rond te zien hupsen.

♥ Zwemmen, maar dan i.c.m. sauna. Lekker ontspannen in een heerlijk warm bubbelbad. En daarna een Turks stoombad nemen. Ik vind het heerlijk. Vooral dat lekker warme wollig gevoel wat je dan hebt, als je daarna de kou in loopt.

♥ Warme winterjas. Ik schreef net al dat ik meer fan ben van de najaars-, en wintermode. Ik heb nu een hele mooie winterjas van Moscow. Zo eentje die gevoerd is met schapenvacht. Lekker lang en heerlijk warm! Hierover schreef ik al eerder dit bericht.

♥ Munthee & appeltaart/cheesecake. Ik ga regelmatig in het weekend met mijn ouders wandelen. Daar hoort dan ook een stop bij in een gezellig koffiehuis. Mijn favoriete kostje is dan verste muntthee met een stuk gebak. Het liefst een cheesecake of een verse appeltaart. Yum!

Ik maak mijn lijstje niet langer dan het nu is, ik bewaar nog wat voor een volgende keer. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.
Waarvan houd jij het meest in de winter? Laat je berichtje achter in de reacties!

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s