TAG: All about hair

IMG_2075

Vandaag heb ik een erg leuke TAG voor jullie. Ik vond hem op de website van Anne Solveig. Zij maakte deze tag over alles wat met haar te maken heeft. Leuk leuk leuk! Hier gaatie…

Hoe zou jij je haar omschrijven?
Blond tot donkerblond (hangt af van het seizoen). Mijn haar is geknipt in een boblijn voor langer dan achter. Mijn haar is niet echt dik, maar ik heb wel veel haar.

Wat is/zijn je favoriete haarproduct(en)?
Dat is een product van Paul Mitchell. The Conditioner. Een leave-in conditioner helemaal op natuurlijke basis. Je kunt hem zelfs als bodylotion gebruiken. Mijn haar is altijd heel erg zacht na gebruik.
Verder ben ik verslaafd aan de volume droogshampoo van Andrelon. Die laat geen residu achter en geeft echt meer volume!

Welk kapsel vind jij het mooist bij jezelf?
Op dit moment vind ik een hoog knotje er leuk staan. Dat maakt mijn gezicht wat langer en minder breed. Vooral als ik mijn haar een beetje toupeer voordat ik er een staart van maak. Dan staat het mooi bol, en zit het niet zo strak naar achteren getrokken.

Welke haarstijl heb je nog nooit bij jezelf geprobeerd? 
Eh, krullen? Ik heb wel eens op het punt gestaan om een permanent te zetten, maar gelukkig heb ik dat nooit gedaan.

Wat is jouw go to-kapsel? 
Een losse simpele knot. Of ik vlecht mijn haar in (snel en wat slordig, voor en nonchalante look).

Wat vind je belangrijker, gezond haar of lang haar?
Gezond haar! Jaren geleden verfde ik mijn haar pikzwart. Toen ik dat zat was wilde ik het heel snel weer blond hebben. De kapster zei dat ik dat in fases moest doen, omdat het bleken ze slecht was voor mijn haar. Ik negeerde dat advies en ben bij verschillende kappers geweest om het toch te laten blonderen. Met als gevolg dat ik mijn haar af moest knippen omdat het helemaal kapot was. Zo stom!

Wat is je slechtste haargewoonte?
Geen zin hebben om het te wassen en te drogen en dan nog een dagje extra droogshampoo erin spuiten…

Favoriete haartool?
Mijn haarborstel en stijltang.

Hoelang ben je ‘s morgens met je haar bezig?
Dat verschilt, maar ik wil ’s ochtends zo min mogelijk tijd verspillen en zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Dus ik denk 5 minuten, maximaal.
Heb ik een vrije dag dan kan het 30 min duren, want dan stijl ik het ook.

Staart of knot?
Knot, definately.

Stijl haar of krullen?
Stijl haar, alhoewel ik ook af en toe graag mooie golvende lokken zou willen hebben.

Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
Eh, even denken. Ik dacht van de week nog; “Ik moet weer naar de kapper”. Volgens mij was ik begin november bij de kapper om mijn haar te kleuren.

Wat is jouw ultieme haartip?
Poeh. I denk dat ik echt fan ben van droogshampoo. Ook al heb je net je haar gewassen, ik vind de textuur die het aan je haar geeft echt zo fijn! Net even iets meer volume, en het blijft net wat beter zitten! Ideaal!

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s