I fell off the wagon

Goede voornemens, ze zijn zo genomen. Maar om ze na te komen is niet altijd even gemakkelijk. In een eerdere post vertelde ik jullie over mijn voortgang, en dat ik vrij tevreden was over hoe die tot nu toe verlopen is. Nou… vandaag ben ik helemaal niet tevreden.

Schermafbeelding 2014-02-03 om 18.48.27

I fell off the wagon
Bah, soms heb je van die dagen. Bij mij gebeurt het meestal als ik een dag geen normaal ritme heb. En maandag was zo’n dag. Ik had namelijk een vrije dag. Normaal ben ik nooit vrij op maandag. Maar doordat we in het VO een week vakantie inleveren, krijgen we die in losse dagen verdeeld over het jaar terug. Deze maandag was zo’n dag.

Heerlijk! Dacht ik in de eerste instantie. Zeker omdat ik afgelopen zaterdag moest werken, het was open dag. Daarmee was ik een hele dag weekend kwijt. Op zondag zijn we in Nijmegen naar de film gegaan, The Hobbit. We wilden hem in 2D zien, en daarom draaide hij pas om 21:15. We waren pas om 00:45 thuis.

Maandagochtend heb ik dus tot 10:00 in bed gelegen voordat ik opstond. Ik plofte op de bank en bedacht me wat ik allemaal zou gaan doen die dag. Beetje nakijken (er ligt een flinke stapel), gezond ontbijten, beetje het huis opruimen, sporten.
Wat heb ik gedaan? He-le-maal niets!
– Ik heb gezond ontbeten, dat wel.
– Daarna heb ik boven mijn ‘kledingkamer’ opgeruimd, en daar maakte ik als een soort test een stop motion filmpje van met mijn camera.
– Ik heb niets nagekeken. Ik had er gewoon geen zin in.
– Ik heb veel gelezen en YouTube filmpjes gekeken over fotograferen.
– Daarna zag ik dat er al 3 nieuwe afleveringen online waren van Revenge Seizen 3. Het was zo spannend dat ik ze allemaal achter elkaar heb gekeken. Dat ging ook nog gepaard met een flinke bak Cheese Onion Chips… stupid girl…
– Toen was het al laat e kon ik dus niet meer gaan sporten.

Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan! Hoe weggegooid is deze dag? Begrijp me niet verkeerd hij was heerlijk, maar ook nutteloos. Doordat ik niet ben gaan sporten, baal ik nu van mezelf. Al helemaal omdat ik ook nog eens heb lopen bingen als een gek. Nou ja, als een gek. Ik heb in ieder geval te weinig gedaan, en ook nog ongezond gegeten. BAH!

Maar “OK Lies”, zo’n dag kan voorkomen. No worries! We maken het gewoon weer goed. Morgen is weer een dag. Dan kun je gewoon weer opnieuw beginnen.

Ken jij dat gevoel? Maak jij ook wel eens een keuze waarvan je achteraf spijt hebt. Wat doe jij dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s