Friday Favourites #8

Op vrijdag deel ik mijn likes, favourites en toppers met jullie. Waar luister ik naar, welke serie kijk ik op dit moment. Welke producten gebruik ik veel. Here we go!

♥ TV-show: Say yes to the dress
Dit programma op TLC vind ik heerlijk om naar te kijken. Wat een prachtige jurken. Ik zou maar wat graag een trouwjurk uitkiezen bij Kleinfelds in New York, maar ja, daarvoor moet je wel eerst gaan trouwen. Keep dreaming…

♥ Book: Millennium trilogie – The girl with the dragon tattoo
Ik heb de films al lang gezien. Ooit ben ik ook begonnen in het eerste boek van de serie. Op de een of andere manier vond het boek toen te traag starten en heb ik hem weer weggelegd. Nu ben ik weer opnieuw begonnen. Deze keer beter! Een nadeel vind ik dat het boek zo groot, dik en zwaar is. Als ik ’s avonds in bed lig kan ik hem niet gemakkelijk vasthouden.

♥ Song: Jett Rebel – Tonight
Wat een heerlijk nummer! Deze gaat op het lijstje voor de band. Hopelijk gaan we hem snel spelen!

♥ Food: Griekse yoghurt met vers fruit
Sinds ik weer ben gaan sporten let ik meer op wat ik eet. Een heerlijk ontbijt vind ik dan de romige, stevige Griekse yoghurt met rozijnen, druiven en banaan. Yum!
IMG_2293

♥ Clothing: Long leather coat
Ongeveer een 1,5 jaar geleden kocht ik een heel duur leren vest/jurk. De verkoopster zei me dat ik daar jaren plezier van zou gaan hebben. Toen ik hem kocht dacht ik dat ook maar eigenlijk heb ik hem nauwelijks gedragen de afgelopen 1,5 jaar. Toen ik mijn kast aan het opruimen was kon ik hem niet wegdoen. Hij was in de uitverkoop nog behoorlijk duur. Maar ik heb hem herontdekt, en snap niet zo goed waarom ik hem zo weinig heb gedragen de afgelopen tijd. Hij zit superfijn, en ik juist nu heel lekker warm maar niet te warm. Binnenkort een foto!

♥ Series: Homeland
Greys Anatomy en Revenge hebben een stop.  We zijn door alle afleveringen van True Blood (die we op DVD hebben) heen. Dus zijn we op advies van vrienden aan Homeland begonnen. We zijn nu bij aflevering 6 van seizoen 1 en ik moet zeggen dat ik et tot nu toe een leuke serie vind. Ik heb wel het gevoel dat hij eigenlijk nog moet beginnen en ben erg benieuwd naar hoe het verder gaat. We hebben een abonnement op Netflix en dat kijkt erg prettig. Je plugt je HDMI kabel in je laptop en je TV en tadaa, heerlijk tv kijken!

♥ Product: Cilinique – Super Defense SPF 20 dagcrème
Ik kocht een paar weken geleden een proefverpakking van deze crème en ben  er zeer tevreden over. Hij is niet te vet, en smeert lekker uit. Je kunt nu voor €12 euro een proefverpakking kopen en bij inruil van de proefverpakking krijg je korting bij aankoop van een 50ML verpakking!
Schermafbeelding 2014-01-30 om 18.36.07

Happy Friday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s