Red Baret

Vandaag een aantal kiekjes van mijn rode baret, gemaakt met mijn nieuwe camera.

Een tijdje terug was ik met mijn ouders in Kevelaer. Pap wilde daar graag een nieuwe hoed kopen omdat die van hem, de week daarvoor, per ongeluk meegenomen (of gestolen) was. Bij zijn aankoop kreeg hij een rode baret. In de eerste instantie dacht ik, rood… hmmm niet mijn kleur. Maar toen ik hem opzette vond mijn moeder hem toch wel leuk staan bij mijn grijze Moscow-jas.

Ik moet toegeven, vooral nu het kouder is. Zo’n wollen baret ik lekker warm op je hoofd. Je kunt een baret op meerdere manieren dragen. Ik vind hem, zoals ik hem nu op de foto’s draag, het leukste staan.

De foto’s maakte ik met mijn nieuwste aanwinst. De Panasonic G6 (in een volgende post meer daarover!). Ik beklom daarvoor een toren die bij ons in de buurt in het bos staat. Hij is 26 meter hoog, dus heb je een prachtig uitzicht.

P1000196 P1000187

P1000189

Wat vinden jullie van dit hoofddeksel? Do of don’t?
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s