What’s in my bag

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn tas! Ik vind dit persoonlijk een van de leukste artikelen om van andere bloggers te lezen. Het leek me leuk om er zelf ook een artikeltje aan te wijden.

Ik heb geen bulken spullen in mijn tas zitten. Dat had ik eerder wel, maar ik ben een beetje gaan minderen. Al dat spul in je tas maakt hem zwaar en dat is lang niet altijd prettig om te dragen. Ik krijg dan pijn in mijn schouder. Toch zijn het ook niet heel weinig spullen viel me op.

IMG_1745

Laten we gaan kijken!

IMG_1741

♥ Om te beginnen bij mijn nieuw Ray-Ban zonnebril (Erica). Ik heb hem helaas nog niet vaak kunnen dragen, maar hij gaat altijd mee just in case.

♥ Daarnaast mijn Iphone, die altijd overal mee naartoe gaat. Ik draai om als ik hem vergeten ben. Ik bescherm hem met een pastelroze leren hoesje van Liebeskind. Ik ben heel erg zuinig op mijn spullen, dus mij telefoon mag absoluut niet beschadigen!

♥ Mijn verloopstekkertje van Apple. Hiermee kan ik mijn foto’s direct van mijn SC-card op mijn Iphone of Ipad zetten.

♥ Ik heb altijd minstens één pen in mijn tas. Deze is van een bioscoop in de buurt.

♥ De nagelpen met nagelolie. Als ik mijn nagelriemen niet dagelijks daarmee insmeer wordt ik helemaal gek. Als ik droge nagelriemen heb ga ik lopen plukken en dat eindigt altijd in een bloedende vinger. Dus flink blijven smeren, en mijn nagels zien er prachtig uit.

♥ Een (glas)nagelvijl mag ook zeker niet ontbreken. Mocht een nagel afbreken of inscheuren dan moet dat meteen goed gefixt worden. Anders ga ik er de hele tijd aan zitten prutsen.

♥ Een oogpotlood van Gosh. Altijd handig om bij je te hebben en even snel bij te kunnen werken.

♥ Dan twee lipproducten van Clinique. De lipsmoothie en de Chubby Stick. Beiden moet ik vaak smeren want ze blijven allebei niet erg lang zitten.

♥ Een mini-mascara van Clinique, High Lengths. Zat in een giftsetje en is klein en gemakkelijk mee te nemen.

♥ Lipbalsem van pure bijenwas met Acai berry smaak. Heerlijk en volop nodig bij het koude weer van nu.

♥ Een klein oranje potje met nagelriemcrème van P2, mijn favoriete merk wat betreft nagelverzoring. Je kunt er nooit genoeg van hebben!

♥ Een mini-tube handcrème. Ook hier zie je dat ik heel veel bezig ben met de verzorging van mijn handen.

♥ Een nagelknippertje, laten we maar niet in herhaling vallen.

♥ Een paar schuifspeldjes en een haarklemmetje. Altijd fijn om extra te hebben.

♥ Mijn portemonnee uiteraard. Zonder wordt lastig. Hij is van Cowboysbag, ik kocht hem een tijdje geleden bij Vente Exclusive voor de helft van zijn oorspronkelijke prijs. €30.

♥ Ik zorg altijd dat ik deo bij me heb. Niet dat het eigenlijk nodig is, maar je weet het maar nooit. Better be safe than sorry!

♥ Een paar brillendoekjes, ik irriteer me mateloos aan een vlek op mijn bril.

♥ Mijn oplader voor mijn telefoon. Ik vind het heel vervelend als mijn batterij leeg is en niemand me kan bereiken. Ik wordt niet continu gebeld. Maar je zult zien, net wanneer je telefoon uitvalt moeten mensen je ineens nodig spreken. Dat gaat me niet gebeuren!

♥ Tot slot heb ik vaak een paar keelsnoepjes in de tas. Deze zijn van de Tuinen en hebben een honing smaak met een zachte kern. Yum! En goed voor de stem (die krijgt bij mij nogal wat te verduren).

Dit was de inhoud van mijn tas. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s