Miskoop: Alessandro Striplac 08 Nude Elegance

Een tijd geleden schreef een ik review over Sensationail, daarover was ik ontzettend enthousiast. Sindsdien gebruik ik het non-stop. Zo heerlijk, gemakkelijk, mooi, en langdurig. Ik heb inmiddels ook al aardig wat kleurtjes verzameld.

Toen ik in een drogist stond zag ik dat Alessandro ook zoiets heeft, genaamd Striplac. Mij viel wel meteen op dat een starters-kit veel duurder was dan die van Sensationail. Maar gellak is gellak. Mij leek het leuk om van dit merk ook een kleurtje te kopen en die uit te proberen in combinatie met mijn basislak van Sensationail.

Ik bekeek alle kleurtjes en bedacht me dat ik graag een neutrale kleur wilde hebben. Het liefst een eigenlijk bijna transparante lak met zo’n licht roze gloed. Die had ik ook altijd i.c.m. mijn French Manicure toen ik nog gel-/acrylnagels liet zetten.
Ik gebruik nu regelmatig de basic-/topcoat van Sensationail zonder kleur ertussen, puur voor de versteviging van mijn nagels. Want ze zijn mooi genoeg om zonder kleur te dragen. Die lak is helemaal clear. En het zou mooi zijn om een klein beetje kleur toe te kunnen voegen, zodat je nagelbed ietsje rozer van kleur lijkt.
Ik dacht dat gevonden te hebben in de kleur 08 Nude Elegance. Vooral het woordje Nude deed het hem. Ik kocht hem en telde daarvoor een behoorlijk bedrag van €16,95 neer (ook al duurder dan Sensationail!).

IMG_1751

Thuis aangekomen ging ik hem meteen aanbrengen en ik was diep teleurgesteld. De lak was helemaal niet nude, hij was bijna wit! Met een lichte hint van roze en helemaal dekkend. Vreselijk! Ik had hem op één vinger aangebracht en heb hem direct weer verwijderd. Wat een lelijke kleur. Totaal niet wat ik ervan had verwacht in de winkel. Wie wil er zou zo’n witte nagels? Bah, dat vind ik zo ugly.
Ik heb het niet eens laten zitten om te testen of de twee merken goed met elkaar te combineren zijn.

IMG_1748
De lak liet zich ook niet zo gemakkelijk aanbrengen en verdeeld de kleur niet gelijkmatig over de nagel. Dus ook geen voordeel t.o.v. Sensationail. 

IMG_1755

Ik ben helemaal niet tevreden over deze lak en koop er waarschijnlijk nooit meer nog iets van. Jammer… Ik blijf bij het merk dat ik al had.

2 reacties op ‘Miskoop: Alessandro Striplac 08 Nude Elegance

  1. Jammer dat de lak zo tegenvalt.:( erg raar dat hij ook niet mooi droogt, aan de foto te zien) maar opzich: als je een witte bijna roze lak wil gebruiken(pastel) dan heb je die lak al xd en misschien als je 2 laagjes doet dat het dan niet opvalt dat hij de kleur niet mooi verdeeld.
    maar ja je verwacht idd wel wat voor een lak van bijna 17 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s