Update: goede voornemens

goede voornemens

Op 1 januari schreef ik een artikel met daarin mijn goede voornemens voor 2014. Deze week was blue monday, en ook de week waarin veel mensen hun goede voornemens weer in de kast zetten tot volgend jaar. Maar ik niet! Vandaag vertel ik jullie hoever ik daarmee gekomen ben.

1. Beweging
– Abonnement nemen op een sportschool.
– Minstens 2 tot 3 keer per week sporten.

Dubbelcheck. Sinds twee weken ben ik 2 keer per week in de sportschool te vinden. Ik heb een proefabonnement genomen bij Fitland. Zo kan ik twee maanden onbeperkt sporten in Boxmeer en Uden. Daarna loopt het abonnement van mijn vriend af bij zijn sportschool. Dan kan hij ook bij Fitland komen sporten. Hij krijgt voordeel vanuit zijn werk dus dat betekent dat we binnenkort samen op één kaart kunnen sporten voor maar 25 euro per maand. Top toch??

2. Geld
– Minder Impuls aankopen doen.
– Meer sparen.

Euh, nou, daar kan ik eigenlijk nog niet echt aan voldoen. Ik kocht namelijk een zonnebril deze maand. Daarna kocht ik nog een haarborstel niet ook niet al te goedkoop was, en een set sportkleding. Oh en ook nog de Idealist van Estée Lauder. Nee wat betreft geld moet ik volgende maand echt de hand op de knip gaan houden.

3. Beauty
– Meer aandacht besteden aan gezichtsverzorging.
– Mijn Make-Up elke dag verwijderen.

Check! Helemaal aan voldaan. Elke dag reinig ik trouw 1 keer, meestal zelfs twee, mijn gezicht. Ik vind het heerlijk en het is een rustmomentje geworden voor het slapen gaan.
Wanneer ik make-up draag moet ik er niet meer aan denken dat ik naar bed ga, zonder mijn gezicht te reinigen. Raar dat dat zo snel omslaat, maar mijn huid is zoveel beter en mooier de laatste tijd. Ik ga echt niet meer riskeren dat hij slechter wordt, en zeker niet door iets simpels als mijn make-up eraf halen.

Ik kan concluderen dat 2 van de 3 voornemens goed gelukt zijn en die zal ik voorlopig nog wel goed volhouden denk ik. Het voornemen van meer sparen en minder impuls aankopen doen blijkt toch wat lastiger. Daar wordt aan gewerkt.

Had jij goede voornemens? En heb je ze kunnen volhouden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s