My current wish list

Och ja, we gooien er nog maar eens een wensenlijstje tegenaan. Ik vind het altijd erg leuk om bij andere te lezen en kan er zelf ook altijd wel eentje bedenken.

1. Mason Pearson Brush – Junior
Mijn haarborstel is aan vervanging toe. En ik heb geen idee welke borstels er nu echt geschikt zijn voor mijn haar. Tot nu toe heb ik daar ook niet echt bij stil gestaan. Maar het viel me de laatste tijd op dat bij het borstelen veel haren afbraken. Not good! Dus ging ik op zoek naar reviews van goede haarborstels. Overal, maar dan ook echt overal wordt de Mason Pearson aangeraden. Maar die borstels kosten gewoon €100! Misschien toch nog maar even wachten…

Schermafbeelding 2014-01-18 om 23.05.58

2. Apple – Smartshell hoes
Ik kocht een goedkope versie online, maar de kleur kwam absoluut niet overeen met de foto. Dus nu zit ik met een spuuglelijke felgroen hoes om mijn mooie MacBook. Daar irriteer ik me mateloos aan. Maar ik moet hem toch beschermen. Deze mooie paarse versie van Apple (á €39,95) zou ik veel liever hebben.

apple hoes

3. Clinique – Super Defense SPF 25
Deze dagcreme ben ik nu aan het testen en als mijn tester op is zou ik hem graag fullsize kopen. Maar de prijs is €53 euro. Pfff, gelukkig kan ik mijn testen nog wel even oprekken.

Schermafbeelding 2014-01-18 om 23.07.28

4. Sensationail – Force of Nature
Ik kan altijd een nieuw kleurtje van de lakjes van Sensationail gebruiken. Hoe meer afwisseling hoe leuker. Aangezien ik binnenkort toch een nieuw Essential Kit moet aanschaffen zal ik deze kleur er wel bij bestellen denk ik zo.

Schermafbeelding 2014-01-18 om 22.26.04

5. Nike sportkleding
Aangezien ik nu weer regelmatig in de sportschool te vinden zal zijn heb ik aan een set sportkleding niet genoeg. Ik ben op zoek naar een tweede set, maar heb nog niets gevonden waarover ik echt enthousiast ben. Misschien komt dan doordat ik online niet zo goed kan inschatten welke maten ik nodig heb. Dus binnenkort maar eens in de auto stappen en de Nike outlet store in Roermond een bezoekje brengen.
Waarom Nike? Omdat ik hun designs gewoon het mooiste vind!

6. Cowboysbag backpack
Deze rugzak vind ik echt zo gaaf. Terwijl ik normaal nooit iets met rugzakken heb. Maar misschien is dat wel handig op mijn werk. Ik sjouw namelijk de hele tijd met zware tassen rond aan één schouder. Dan zou een rugzak de last toch beter verdelen.

Schermafbeelding 2014-01-18 om 22.59.40

7. Ray Ban Erica sunglasses (check)
Deze heb ik inmiddels van mijn lijstje kunnen strepen. Ik kocht hem laatst al. En ik ben er erg blij mee. Hij is stoer, en tijdloos. Maar ik mis nog een reden om hem op te zetten. Waar blijft die zon!!!

Ray ban erica

8. Boek – De voedselzandloper
Het lijkt me echt interessant om te lezen op welke manier je bepaalde gewoonten om kunt zetten naar een alternatief wat beter voor je is. Zonder dat je dingen voor je gevoel echt moet láten.

1344624406

9. True Blood Blue Ray – Seizoen 5/6
We zijn bijna door seizoen 4 heen. En het blijft echt een superserie. Maurice en ik zijn echt verslaafd en kijken de laatste 3 weken bijna niets anders. In 3 weken maarliefst 3 seizoenen! Dus ik weet nu al dat ik niet te lang moet wachten met de andere 2 seizoenen. De vraag is, ga ik ze downloaden, of toch maar gewoon kopen?

true_blood_season6

10. Nike Air Max 1 
Deze sneakers vind ik echt te gek! Maar ik kan ze nergens meer vinden in mijn maat of op voorraad. Damn, ik ben weer eens te laat. Ik ben absoluut geen fan van sneakers, maar op deze rakkers kan ik lekker met vakantie gaan.

nike-air-max-1-w-schuhe-gruen-lila-1255-medium-0

Dit was hem weer, mijn wensenlijstje. Kunnen jullie ook altijd iets verzinnen wat je graag zou willen hebben? Ik misschien zelfs iets teveel dan me lief is. Maar wensen wil niet altijd zeggen dat ik het ook ga kopen… toch? Althans, niet allemaal tegelijk. Nou ja, misschien als ik de lotto zou winnen. Of gewoon omdat ik er zin in heb… Tja.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s