My evening routine

Vandaag voor jullie mijn evening routine. Want deze week staat in het teken van mijn make-up plekje, mijn ochtend- en avond ritueel. De andere twee hebben jullie van de week al gelezen. Dus vandaag de laatste van de drie. Mijn avond ritueel. Ik laat jullie zien welke producten ik daar op dit moment voor gebruik.

Ik schreef in my morning routine dat ik ’s ochtends niet al teveel tijd kwijt wil zijn aan de hele routine. ’s avonds ligt dat anders. Dan laat ik de dag nog eens rustig door me heen gaan en bedenk ik wat ik de rest van de week ga/moet doen. Het is voor mij echt een rustmomentje (geworden). Even lekker tijd voor mezelf. Dan is er ook geen haast bij en heb ik alle tijd.

Ik haal eerst het overtollige deel van mijn make-up van mijn gezicht met vochtige reinigingsdoekjes. Hiervoor gebruik ik doekjes van Bebe Young Care. Het is een Duits merk, dat in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar is. In Duitsland kost een pak met 25 doekjes ook maar €1,95 per stuk i.p.v. de 3/4 euro die je al snel in Nederland betaald voor een pak doekjes van de De-Makeup.
Ik vind ze heerlijk zacht in gebruik. Ze irriteren niet en zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Daarna reinig ik mijn gezicht met het 3 stappen systeem van Clinique. Ook hier komt mijn Foreo Luna weer zijn geweldige werk doen. En als het reinigen klaar is geeft hij ook nog eens een heerlijke gezichtsmassage. Ultiem genieten!IMG_0051

Na het reinigen van het gezicht, gebruik ik een wattenschijfje om stao 2 aan te brengen. De Clarifying Lotion die exfoliërend werkt en ervoor zorgt dat je poriën verkleinen en je huid meer vocht kan opnemen. Dan komt het serum (Idealist) weer om de hoek kijken. Die gebruik ik meestal in plaats van stap 3 omdat ik het anders een beetje dubbelop vind. Mijn huid slurpt het serum op na het exfoliëren.

Vervolgens gebruik ik een nachtcrème van Clinique. De Super Rescue. Ik gebruik hier niet al teveel van want hij is redelijk dik, maar hij voedt de huid goed en is geschikt voor huidtype 2 van Clinique (gemengd tot droog).IMG_0059
Dan nog even mijn tandenpoetsen en mijn haar doorkammen en klaar is kees. Bedtime, het zandmannetje zoeken, schaapjes tellen…

Welterusten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s