Friday favorites

Het is weer vrijdag! De dag waarop je in de middag op 3FM Coen&Sander “HET IS WEEKEND” hoort schreeuwen. Ik houd ervan! Lachend, zingend en springend het weekend in. Ik maakte weer een lijstje met dingen waar ik echt vrolijk van wordt!

Song: I see fire – Ed Sheeran
Zo’n prachtig nummer! Het is de soundtrack van de tweede Hobbit film, maar daar ligt het niet aan. Die film heb ik namelijk nog niet gezien. Ik droom helemaal weg als ik dit lied hoor.

Serum: Idealist van Estee LauderIdealist - Estee Lauder
Telkens als ik mijn gezicht heb gereinigd en ik smeer dit goedje op mijn gezicht voelt het zo goed. Heerlijk zacht! Ik kan mijn gezicht dan blijven aaien. De geur is ook lekker, fris en een beetje zoetig. Sinds ik het gebruik heb ik het idee dat mijn huid nog weer beter en gezonder is dan voorheen.

Summerfeeling: Ray Ban; Erika Sunglasses
Ik ben gewoon al begonnen met het zomergevoel in huis te halen. Ik kocht namelijk een te gekke zonnebril van Ray Ban. Het model: Erika is erg populair heb ik me laten vertellen bij de opticien. Om eerlijk te zijn heb ik het model niet zelf gevonden. Cynthia van Miss Lipgloss heeft dit model bril ook (in een lichte zandkleur) en ik vond hem echt zo gaaf! Ik heb hem wel in een ander kleurtje besteld want dat hele lichte vond ik niet zo bij me passen. De bril heeft druppelvormige glazen, het glas is loopt donker naar licht. De bril is verder van matte kunststof gemaakt. Dat geeft echt een gaaf effect. Ik kocht de kleur: tortoise, zwart/bruin gemêleerd. Ik ben er heel erg blij mee, hij heeft een hele coole, stoere look. Jammer genoeg is het weer er nu nog niet naar dat ik hem kan dragen.Ray ban erica

Clothing: Coisa scarfCoisa
Ik draag deze sjaal momenteel echt heel veel. Het is niet echt warm, maar ook niet koud. Dus is een sjaal een ideale oplossing om binnen te dragen. Heb je het even te warm, weg met dat ding. Is het dan weer koud, heb je hem ook zo weer om gehangen. Ik vind hem heerlijk. Groot, maar niet zwaar.

Feeling: After sports rush
Ik had hem al een tijdje niet gehad. Het gevoel dat je hebt ná het sporten. Tijdens het sporten denk ik telkens weer, waarom vond ik dit ook alweer leuk? Ik stop! Opgeven is erg verleidelijk als je het even zwaar hebt tijdens het sporten. Maar, het goede gevoel wat je hebt als je klaar bent is het allemaal waard. Ik voel me dan zo fit en lekker!

Food: Fruit – fruit – fruit
Ja hoor; goede voornemens! Heel veel fruit eten. Ik loop op maandag in een tussenuur naar de overkant van school. Daar ligt een kleine winkelcentrum met een Jumbo, groenteboer, slagerij, bakkerij en een apotheek. Ik haal voor een hele week gezond eten in huis. Zo kan ik de hele week door goed lunchen op mijn werk.
Mango, appels (Jazz – die zijn zo lekker fris en stevig), mandarijnen, druiven. Noem maar op. Alles wat ik lekker vind. Zo hoef ik nooit naar de dagelijkse traktaties van jarige collega’s te grijpen.

Jessica
Hier loopt Jessica het licht in. Je weet het vampiers kunnen niet tegen licht! Wat gaat er gebeuren?

Serie: True Blood – Seizoen 4
OMG, zo spannend! De heksen zijn net bezig om alle vampiers te bezweren en het licht in te trekken! En Jessica gaat het niet overleven! Of wordt ze toch gered door Jason? Ik weet het nog niet want ik heb de volgende aflevering nog niet gezien! Leuk leuk leuk. Ik kan niet wachten op de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s