Weekly update #14

Laten we maar met de deur in huis vallen deze week. Hij begon klote…

Op zondag hebben we het grootste gedeelte van de dag zitten nakijken. De stapel toetsen die ik redelijk goed heb kunnen negeren tijdens de vakantie moest nu toch echt gecorrigeerd worden. Aangezien mijn vriend niets mocht ondernemen vanwege zijn enkel, heeft hij me geholpen! Daar was ik zo blij mee. Dat scheelde me echt 1,5 uur werk schat ik.
Die avond heb ik heerlijk genoten van de laatste avond van de vakantie. Ik kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk meer tijd had gewild. Een weekje extra had best gemogen. Toen ik al klaar was om naar bed te gaan bedacht ik me dat er nog een was in de machine zat. Damn… die zou gaan stinken als ik hem niet op zou hangen. Dus ik weer terug naar beneden. Op het moment dat ik een spijkerbroek wil uitslaan, klapt een van de pijpen (met ritssluiting) kei hard in mijn gezicht. AU! Een witte flits, ik grijp naar mijn oog. Het blijkt dat de ritssluiting is afgebroken en een klein gat in mijn linker wenkbrauw heeft geslagen. Het bloed hevig, maar kort. Ik ben helemaal duizelig en heb het gevoel dat ik zo flauw ga vallen. Wow, ging het zo hard dan? Na een paar minuten en een glaasje water voel ik me beter en kan ik naar boven lopen. Mijn vriend plakt een pleister over de wond en dan gaan we slapen. Fijn…. Hallo 2014! Hopelijk is dit geen voorbode voor de rest van het jaar.

Maandag moest ik eraan geloven. Om 07:00 uur begon de wekker te fluiten. Barst! Ik wil niet! Ik voel eerst of mijn pleister nog op mijn hoofd zit. Gelukkig is die goed blijven zitten. Ik ga voorzichtig overeind zitten. Geen hoofdpijn. Mooi.
Op school moet ik de eeuwige marteling ondergaan. De nieuwjaarswens aan 150 collega’s, compleet met handje en 3 kussen. Ik vind het verschrikkelijk. Ik wens een redelijk aantal mensen een fijn nieuwjaar en ontkom niet aan de kussen (ik stond in de buurt van de deur, stom!). Dan kruip ik snel achter een tafel. Het eerste uur is er geen les, maar een gezamenlijk nieuwjaarsontbijt. Ik weet niet hoe veel keer ik heb moeten vertellen wat er gebeurd was, want de grote pleister op mijn wenkbrauw trok behoorlijk wat aandacht.

Tussendoor ff Bloglovin checken.
Hier bekijk ik Beautygloss.nl van Mascha, één van mijn favo bloggers.

De rest van de dag verloopt vrij vlot, want ik heb maar t/m het 4e uur les. Daarna snel ik me naar de huisarts. Ik ben bang dat de wond misschien niet mooi heelt als er niet naar gekeken wordt. Uiteindelijk krijg ik een zwaluwstaartje en kan ik weer gaan. Niets aan de hand. *zucht van verlichting*

Op dinsdag ben ik vergeten dat ik net 2 weken vakantie heb gehad. De lessen gaan als vanzelf en die middag hebben we rapportvergaderingen. Ik belde tussen de bedrijven door nog even met Fitland. Ik heb op vrijdag een intake op de sportschool! Jeej, mijn goede voornemens worden waargemaakt!
’s avonds kijken we meerdere afleveringen True Blood en eten we wraps (yum!). Wat is de serie spannend!

True Blood. Spannend!
@work,
Lekker onrustig dat rood.
Ik ben blij dat er over een paar jaar nieuwbouw komt!
Lekker kaasje, Tête de Moin
(monnikshoofd letterlijk vertaald)

Op woensdag krijg ik het voor elkaar om het 1e uur al op school te zijn. Eigenlijk heb ik dan vrij, maar ik kon er natuurlijk ook iets nuttigs mee doen. Dus heb ik nog wat achterstallig werk voor school verricht. De rest van de dag en avond vloog voorbij.

Ook donderdag ben ik het eerste uur present terwijl ik eigenlijk vrij heb. Goed bezig! Aan het eind van de dag ben ik helemaal op. Ik heb 6 uur achter elkaar les en kijk er scheel van. Vermoeiend!
Thuis gooien we een pizza in de oven. Bye bye goede voornemens! Maar gelukkig heb ik de rest van de dag alleen een appel en een mango gegeten, dus ik mag het hebben. *Probeert het goed te praten*.
Mijn vriend had ook een zware dag, dus we hadden allebei geen zin om gezond te doen. ’s avonds was de bank onze grootst vriend. Lekker luieren en True Blood kijken.

Vrijdag hoefde ik maar tot 13:00 te werken. Heerlijk! Weekend! Ik ging die middag nog even Uden in. Bij de Ici Paris XL kocht ik het serum Idealist van Estee Lauder. Die had ik een tijd getest en ik vond hem heel erg fijn. Fijner dan de Advanced Night Repair waarover iedereen zo lyrisch is. Die vond ik aan de vette kant. Er was een actie waardoor ik 20% korting kreeg. Fijn!
Ik kocht verder een Veggie Patty bij de Subway en reed toen naar huis. Daar heb ik op mijn gemak nog een aflevering van Braking Bad gekeken op Netflix.

Hier gaat ‘ie dan!

Om 18:00 uur had ik een afspraak voor een intake bij Fitland. Puntje afchecken van mijn goede voornemens. Aanmelden bij een sportschool. Ik sportte ongeveer een uur en het ging redelijk goed vond ik zelf. Ik maakte een tweede afspraak voor komende woensdag. 

Ready to go!

Toen ik onder de douche uitkwam ben ik op de bank geploft en heb ik Red gekeken. Ik vind dat echt een te gekke actiefilm en normaal houd ik niet zo van dat genre.

Hapjes op de verjaardag! Yum!

Op zaterdag hebben we uitgeslapen en de hele ochtend op de bank gehangen. Zo lekker! Daarvoor zijn weekenden. In de middag zijn we in Nijmegen geweest. Mau moest een broek ophalen bij The Score, die had hij al in december gekocht maar moest nog ingekort worden. Daarna gingen we naar de verjaardag van zijn broer. Het was gezellig, maar hun huis is niet enorm groot en het was behoorlijk druk. Er renden ook een aantal kids rond en op een gegeven moment werd de herrie me teveel.
We hebben daarna snel boodschappen gedaan bij de AH om de hoek en zijn toen terug naar huis gereden. Wat een rust! Kiddo’s zijn leuk, maar ik ben blij dat ze voorlopig nog van iemand anders zijn 😉
Thuis maakten we een gezonde maaltijd. Wokgroenten met eiernoodles en soyasaus. Daarna hebben we heerlijk met zijn tweetjes op de bank gehangen. We begonnen aan seizoen 4 van True Blood.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s