Friday Favourites

Vandaag weer een lijstje vol met favorieten van de laatste tijd! Here we go:

3 in 1 Cleanser: Philosophy’s Purity made simple
Ik dacht in het begin even dat ik hiervan uitslag kreeg, maar het was het vele (soms vette) eten tijdens de feestdagen. Gelukkig maar, want hoe kan iedereen er nou zo lyrisch over zijn en zou het product voor mij niet werken. Ik gebruik hem elke ochtend! Het werkt iets sneller dan het 3 stappen systeem van Clinique. Die gebruik ik elke avond.

Movie: Dear John
ik deed deze film laatst op Netflix. Je vult je voorkeuren in en het programma gaat zelf op zoek naar films en series die voor jou ook geschikt zouden kunnen zijn. Ik vond deze romantische film met Channing Tatum (ooooh smelt!) echt heel mooi. Mijn vriend zou hem verschrikkelijk vinden.
Cleansing device: Foreo Luna
Elke dag gebruik ik hem sinds ik hem heb. Hij is zacht maar heel erg fijn! Ik kan nu al niet meer zonder. Lees hier meer.

Series: Braking Bad
Ik heb een aantal afleveringen van seizoen 1 gekeken en ben benieuwd waar het heen gaat. Een gave serie, maar wel een depri serie!

Lip balm: Coconut Care lip balm
Hij komt van de Action en kostte nog geen 40 cent. Maar ik vind hem superfijn.

Series: True Blood
Inmiddels zijn we bij seizoen 3. Hij blijft spannend! Ik vind het echt een toffe serie, met veel humor en spanning. Na elke afleveringen wil ik meteen de volgende bekijken. Ik moet me bedwingen om niet een heel weekend aan de buis gekluisterd te zitten.


Song: Tsunami van DVBBS & Borgeous
Sinds ik de Sonos Play-5 als stereopaar heb, ben ik nog meer muziek gaan luisteren dan voorheen. En natuurlijk moest ik even testen hoe hard en VET hij klinkt! Bij dit nummer knalt het geluid door de speakers en de bass is mega!
Series: Revenge
Ook hier zit ik in seizoen 3 en ik ben bijna aan het einde. Hij is zo ongelofelijk spannend! Wat gaat er gebeuren op de bruiloft van Emily en Daniel. Komt Victoria nu wel of niet? Gaat het plannetje van Emily nu wel of niet door? Aaaaaaaaaaaaah, spannend!!!

Bodybutter: Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk
Heerlijke zachte geur, niet te overheersend. Lekker dik en goed voedend. Deze butter gebruik ik nu regelmatig op mijn zeer droge benen. Love it!

Ja ik kijk veel series, allemaal door elkaar ook nog! Op dit moment volg ik er 4 in totaal. True Blood, samen met mijn vriend. Revenge, Braking Bad en Grey’s Anatomy kijk ik op m’n MacBook. I can’t help it, i’m an addict!

Have a freaking friday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s