My statement necklace

Afgelopen vrijdag heb ik heerlijk geshopt met mijn nichtjes, tantes en mijn moeder. We doen dit elk jaar in de kerstvakantie. Dit maal ben ik goed geslaagd! Ik kocht een statement ketting die al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Wel in een andere kleur dan ik in gedachten had, maar deze is nog mooier!

Ik was al een tijd op zoek naar een mooie grote ketting. Zo eentje die je meest simpele outfit een complete turn around geeft. Een ketting waarmee je elke outfit bijzonder en mooier maakt. Ik kocht deze mooie ketting van Exoal (Nederlands merk!) in Venlo bij Beads & Bobbels. Een hele leuke winkel waar je zelf sieraden kunt samenstellen, maar ook de bekende merken zoals Melano en Josh kunt kopen. Kei leuk! Zoals ze in Brabant graag zeggen.

Ik kocht de ketting letterlijk in 10 minuten. We (nichtjes/tantes en mijn moeder en ik) hadden ons kort opgesplitst. We schoten snel de winkel binnen om naar Melano ringen voor mijn moeder te kijken, maar dat kwam er helemaal niet van. Ik zag de ketting liggen en moest hem meteen passen! Ik heb hem niet meer afgedaan.

Het was geen hele goedkope ketting (€79,95) maar ik weet zeker dat ik hem regelmatig ga dragen. Hij heeft namelijk kleurtjes die bij zowel de zomer als de winter passen. Dus dat maakt hem multifunctioneel!

Wat vinden jullie ervan? Ik vind hem helemaal te gek. Ik was bang dat hij erg zwaar zou zijn, maar ik merk bijna niet dat ik hem om heb! Je voelt hem gewoon niet zitten, geen geprik o.i.d.

Heb jij ook een mooie Statement Necklace? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s