Beauty shoplog: Philosophy – Dior – Clinique

Vandaag heb ik een korte shoplog voor jullie. Ik kocht in een korte tijd een aantal producten die ik allemaal nodig had (vond ik zelf) maar niet verwacht had om zo snel achter elkaar te kopen. Ze waren niet allemaal even goedkoop, maar tijdens de feestdagen waren er een aantal goede acties die ik niet kon laten schieten.

Dior – Powder eyebrow pencil (653 blond)
Prijs: €24,-
Dit is het product waarnaar ik al langere tijd op zoek was. Een wenkbrauwpotlood. Ik ben blond en heb niet al te donkere wenkbrauwen. Wanneer ik mijn make-up draag en mijn ogen een beetje zwaar aanzet zie ik dat mijn wenkbrauwen wegvallen in het geheel. Dat stoorde me, en een beetje bijwerken met oogschaduw ging wel, maar dat bleef natuurlijk niet goed zitten en was niet optimaal.

Aangezien ik een aantal optredens had, was ik bang dat mijn wenkbrauwen in de schijnwerpers helemaal weg zouden vallen. Ik bracht een bezoekje aan een lokale parfumerie en liet me adviseren. Het belangrijkste was, dat ik een potlood zou vinden die mijn wenkbrauwen mooi zou laten uitkomen zonder ze meteen veel te donker te maken.
De verkoopster adviseerde me om dit potlood van Dior te kopen. Ze bracht hem aan en ik zag direct verschil zonder dat het nep of gekunsteld uitzag. Gelukkig hadden ze een stapelkortingactie. Bij 1 product 20% en bij 2 producten of meer 30% korting.

Ik vind hem echt heel fijn werken. Hij geeft inderdaad een finish die lijkt alsof je poeder op je wenkbrauwen hebt gedaan. Ook het borsteltje aan het uiteinde van het potlood is erg handig. Mijn wenkbrauwen zijn mooi afgewerkt met een natuurlijke finish.

Clinique – Chubby Stick moisturizing lip color balm (04 Mega Melon) 
Prijs: €19,50
Echt, die namen! Een hele mond vol. Ik kocht deze gekleurde lipbalsem bij het wenkbrauwpotlood. Daarmee had ik de 30% korting te pakken.

De balsem heeft een aangename kleur. Een nude kleur met een vleugje roze/koraal. Hij geeft mijn lippen net wat meer kleur. Ik houd van het uiterlijk. Een dikke stift als het ware waarmee je je lippen gemakkelijk kunt kleuren.

De verkoopster zij dat hij goed bleef zitten, maar daar ben ik het niet echt mee eens. Als je hem opbrengt zit hij denk ik een uurtje (zonder eten/drinken) en daarna kun je opnieuw smeren. Dit zal liggen aan het feit dat dit een lipbalsem en een lipstick in één is. Lipbalsems blijven nou eenmaal niet zo lang zitten.
De lipbalsem bevat sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie. Hij droogt mijn lippen niet uit en is zeer aangenaam in gebruik.

Hier kun je de kleur goed zien. Niet te hard, maar mooi roze, misschien zelfs zalmachtig.

In ander licht ziet hij er iets meer koraal uit.

Clinique – Super Rescue antioxidant night moisturizer
Prijs: €52,- (50ml)
Ik was al een tijd op zoek naar een nachtcrème. Ik smeerde eerst enkel de Moisture Surge van Clinique na het 3 stappen systeem maar daarvan merkte ik dat het voor ’s nachts niet genoeg voedde. Toen ik voor mijn moeder parfum kocht bij dezelfde parfumerie als hierboven, kocht ik deze crème (op advies) erbij ook weer met 30% korting (gelukkig).

Hij bevalt me erg goed. Ik hoef er helemaal niet veel product van te gebruiken en mijn huid voelt echt goed aan de volgende ochtend.

Philosophy – Purity made simple
Prijs: €21,-
Cynthia van Miss Lipgloss is er helemaal fan van dus dacht ik, misschien kan ik deze wel gaan gebruiken om in de ochtend mijn huid te reinigen onder de douche. Dan hoef ik dat hele 3-stappen-ritueel van Clinique alleen maar ’s avonds te doen. Dan heb ik daar ook meer tijd voor.

Ik moet zeggen dat ik niet 100% zeker weet of ik het product fijn vind voor mijn huid. Sinds ik het gebruik heb ik last van puistjes en onzuiverheden rond mijn neus, kaaklijn en mond.
Ik blijf het voorlopig wel gebruiken omdat ik er eerst zeker van moet zijn dat die uitbraak niet ligt aan het veelvuldige eten van de afgelopen feestdagen.

Het product heeft een aangename geur, en mijn huid voelt na gebruik wel heerlijk zacht en schoon aan. Ik gebruik het i.c.m. mijn Foreo Luna.

Clinique serum- Turnaround Concentrate Radience Renewer
Prijs: € 55,- (30ml)
Weer zo’n mondvol. Deze tester (7ml) kreeg ik mee bij mijn nachtcrème.
Ik vertelde dat ik de Advanced Night Repair van Estee Lauder te vet vond. Ik werd bij gebruik de volgende dag wakker en voelde dan nog een vettig laagje op mijn gezicht.

Dit serum zou op den duur hetzelfde moeten doen als de Advanced Night Repair, maar net op een andere manier. Ik vind hem aangenaam in gebruik, maar twijfel of ik een fullsize ga aanschaffen. Misschien wanneer er een keer een hele goede aanbieding is.

Zo, dit was hem dan. Mijn beautyshoplog voor vandaag. Ik ben het meest tevreden over het wenkbrauwpotlood van Dior en de nachtcrème van Clinique.

Zitten er producten bij waar jij ervaring mee hebt? Ik ben benieuwd naar je mening!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s