My New Years Eve outfit

Vroeger was ik er al weken, wat zeg ik, máánden van tevoren mee bezig. Wat trek ik aan op oudejaarsavond?

Tegenwoordig maak ik me daar niet meer zo druk om. We vieren het toch gewoon thuis, en thuis wil je het eigenlijk ook gewoon behaaglijk maken en lekker comfy kleding dragen. Maar ik ga natuurlijk niet in mijn onesie het nieuwe jaar in.

Outfit:
Ik kocht vond een paar dagen geleden bij toeval deze leuke blouse van Vila. Ik was al een tijdje op zoek naar een blouse met leerapplicaties, maar vond er nooit eentje die me echt beviel. Het (nep)leer op deze blouse is mooi mat en ziet er niet heel nep uit. hij was ook niet belachelijk duur dus nam ik hem mee naar huis. Hij is see through, dus niet helemaal dicht van stof. Dat maakt hem, vind ik, net wat spannender.

Ik combineerde hem vandaag met een zwarte panty een zwart basic strak onderjurkje en mijn Sendra laarzen. Geen hoge hakken, dat vind ik niet echt relaxed als ik thuis ben. Daarin krijg ik te snel koude voeten.

Het is me niet echt gelukt om echt goede foto’s te maken. T’is maar voor het idee. We hadden het bezoek al over de vloer dus kon ik er niet echt uren voor uittrekken.

Met een riempje krijgt de redelijke lange blouse net iets meer vorm.
Hier kun je goed zien dat het nep leer mooi mat is en helemaal niet nep lijkt. En zo kun je hem dus ook nog wassen. Echt leer kun je natuurlijk niet in de wasmachine gooien.
Het licht in de badkamer was eigenlijk beter. Hier kun je de blouse beter zien. De leren applicatie op de schouders, armen en borstzakje vind ik echt heel leuk.

Hair & Make-up:
Mijn haar draag ik in een knot en mijn make-up heb ik redelijk simpel gehouden. Ik gebruikte het Naked 2 Pallet van Urban Decay (de kleuren: Bootycall als basis en op het wenkbrauwbot – Chopper, op bewegend ooglid en Suspect in de arcadeboog).

Wat voor leuks trekken jullie aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s