Top 10: Beste aankopen van 2013

Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik doe dat onder andere door de beste aankopen op een rijtje te zetten. Waar heb ik het meest plezier van gehad en waar geniet ik nu nog van. Ik heb ze gerangschikt van 10 tot 1. Always save the best for last!
10. Nieuwe bril
Een manier om af en toe te wisselen van look. Een bril is toch behoorlijk bepalend voor je uiterlijk en door een leuke actie kon ik voor relatief weinig geld een leuke 2e bril erbij nemen.
9. Sendra laarzen
Deze laarzen kocht ik ongeveer een half jaar geleden. Ik draag ze bijna dagelijks en ze zitten (inmiddels) echt als gegoten. Ze hebben zich helemaal naar mijn voeten gezet en ik kan er echt hele dagen op vooruit. Een groot bedrag maar daar heb ik zeker geen spijt van!
8. Foreo Luna
Ik heb hem nog maar net in mijn bezit, maar weet nu al dat ik dit apparaatje dagelijks blijf gebruiken. Mijn huid voelt zoveel schoner aan na gebruik. Ik heb een stuk minder last van onzuiverheden en mijn gezicht voelt gewoon veel beter. Echt een aanrader!
7. Clinique 3 Stappen reinigingssysteem
Ik had me voorgenomen om meer aandacht te besteden aan mijn huidverzorging. Dus kocht ik de reinigingsproducten van Clinique. Ik gebruik het elke dag en ben er heel tevreden over.
6. Sigma kwastenset
Deze set kocht ik van het geld van opa. Ik mocht er enkel leuke dingen van doen. Ik wist nooit wat ik miste in een goede kwast tot ik deze set ging gebruiken. Ik zou echt niet meer zonder kunnen!
5. Iphone 5
Mijn vriendje, hij gaat overal mee naar toe en wordt intensief gebruikt. Hij zorgt ervoor dat ik altijd bereikbaar ben, en ik zorg heel goed voor hem.
4. Nieuwe ramen
Dat gaat op den duur hopelijk veel centjes schelen! He beeld van het huis is nu ook veel mooier. Eigenlijk sta je er niet bij stil, maar die ramen gebruik je elke dag. En zeker het verschil qua indeling in het grote raam in de woonkamer maakt heel veel verschil. Ik kan nu eindelijk luchten in de woonkamer en in de zomer kunnen we de schuifpui open gooien en komen er geen vliegen binnen vanwege de mooie plissédeuren!
3. Sonos systeem i.c.m. Play 5
We hebben inmiddels dus een stereopaar staan en de muziek klinkt echt fantastisch. Elke dag staat hij aan. i.c.m. met Spotify echt helemaal top!
2. MacBook Pro 13″
Ik gebruik hem de hele dag. Voor van alles en nog wat. Wat een verademing na een trage oude Sony. Top top top. I just love my MacBook!

1. Nieuwe Auto! Seat Ibiza Ecomotive

We kochten in december vorig jaar eigenlijk de auto al. Maar hij werd pas in 2013 geleverd. Op 3 januari mocht ik mijn nieuwe scheurmonster ophalen. We waren eigenlijk helemaal niet van plan om een gloednieuwe auto te kopen, maar er was zo’n goede aanbieding dat de prijs van een jong 2e handse maar weinig verschilde van een nieuwe. Ik mag er elke dag in naar mijn werk rijden en ben er helemaal verliefd op. Hij rijdt zo fijn! Zeker omdat ik hem heb ingereden, dus alles klopt 😉 
Welke aankopen deed jij waar je nu nog altijd plezier van hebt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s