The Boyfriend Tag

Op Miss Lipgloss zag ik deze tag voorbijkomen en het leek me erg leuk om deze ook aan mijn vriend voor te leggen. Ik vroeg hem om de onderstaande vragen te beantwoorden zonder te weten wat mijn antwoord zou zijn.

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

Series en chick flicks. De helft van de series kunnen we samen kijken, maar de andere helft is meuk zoals Sex and the City e.d.
Ik kijk graag series, bijvoorbeeld Greys Anatomy of Revenge, maar die download ik op m’n MacBook. Op tv kijk ik graag naar films op Net 5 of TLC.
Noem iets wat ze niet lust.

De lijst is te lang om op te nemen dus ik houd het bij twee dingen waarvan ik zeker weet dat ze ze niet lust. Mosselen, whiskey.
Ik lust geen spinazie en spruitjes. Ik houd eigenlijk niet zo van Hollandse pot. Wat dat betreft ben ik echt in het verkeerde land geboren. Als ik niet thuis ben dan maakt Mau juist dat soort gerechten omdat hij ze juist wel erg lekker vindt.
Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?

Appelsap of verse jus. Met name in de zomer drinkt ze verse Jus.
Appelsap. Spannend hoor… Ik drink bijna nooit alcohol en meestal ben ik de BOB als we uit eten gaan.
Wat is haar schoenmaat?

38
39
Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

Ze verzamelt al spullen, dat zijn kleren (en natuurlijk schoenen).
Haha, eh. Kleding? Maar dat telt niet. Ik houd ervan om mijn huis mooi in te richten dus ik verzamel graag mooie brocante spullen om me heen. Ik struin daarvoor rommelmarkten en internet regelmatig af.
Wat is haar favoriete broodje?

Veggie Patty van de Subway, eigenlijk een beetje vreemd want het is een zacht broodje, zonder al te veel vezels en zaden maar iig zitten er verse groeten in dus dat is wel in orde.
Ik eet graag een broodje bij de Subway. Dan kies ik altijd de Veggie Patty.

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.
Appels maar ze is allergisch dus dat feest gaat helaas niet door.
Witte Chocolade Cheesecake. En het antwoord van Mau klopt helemaal, ik ben allergisch voor appels en peren en dat vind ik best erg want ik vind ze zo lekker!
Wat is haar favoriete ontbijtje?

Ze eet meestal yoghurt met fruit bij het ontbijt of Brinta maar waarschijnlijk is haar favoriet toch een vers croissantje met jam. Natuurlijk is dat enkel voor de zondagen.
Een verse croissant met aardbeienjam. Maar die eet ik niet al te vaak, soms in het weekend. Verder eet ik in de zomer altijd melk met cornflakes en in de winter Brinta met rozijnen.
Wat is haar favoriete muziek?

Erg divers, pop, rock musicals you name it.
Musical. Daar kan ik uren naar luisteren. Verder heb ik veel 3FM aanstaan. Op Spotify heb ik de laatste tijd ook regelmatig countryradio aan staan. 
Wat is haar favoriete sportteam?

Heeft ze niet.
Heb ik niet. 
Welke kleur hebben haar ogen?

Blauw
Blauw/grijs.
Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Niks, ze klaagt alleen over dingen die ik niet doe zoals schoonmaken, opruimen, strijken…
Hier kan ik me zo 1-2-3 iets bij bedenken. Ik zou wel graag willen dat hij wat meer opruimt. Daarmee bedoel ik niet dat hij nooit opruimt, maar vooral dat hij zelf ziet wanneer er opgeruimd of schoongemaakt moet worden. Hij heeft er een handje van om, als ik een hele dag of avond weg ben, ook ergens anders naartoe te gaan. Terwijl er dan ook klussen in huis liggen te wachten die gedaan moeten worden.
Waar is ze geboren?

Bergen op Zoom in Brabant. Ik moest wel enige hulp in schakelen om tot het geode antwoord te komen want ze heeft helemaal niks met die plaats/streek dus het is niet iets dat vaak ter sprake is gekomen.
Bergen op Zoom, maar ik ben er voor mijn gevoel nog nooit geweest. Mijn ouders woonden in Hoogerheide toen ik ben geboren. Daarna zijn ze al snel naar Reusel verhuisd. Toen ik 5 was zijn we in Maashees komen wonen.
Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

Cheesecake. Altijd en overal maakt ze me gek met Cheesecake! Ok, het is best wel lekker maar ze kan altijd zo heerlijk overdrijven over dingen en zeker over cheesecake.
Appeltaart, of de witte chocolade cheesecake, maar die heeft Mau nog nooit gemaakt. 
Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

Tja, ze is niet zo heel erg van het sporten dus de volgende opsomming zal ze waarschijnlijk nooit op (inter)nationaal niveau beoefenen: Paardrijden, dansen, hardlopen.
Oeh dat zijn er best veel. Ik heb ooit in een ver verleden volleybal gespeeld. Ik heb aan jazzballet en klassiek ballet gedaan. Verder heb ik jarenlang paardgereden. De laatste tijd kan ik daar alleen nog hardlopen aan toevoegen.
Wat zou ze uren kunnen doen?

Series kijken kan ze echt de hele dag. Onze tv springt automatisch op standby als je langer dan 3 uur niet van kanaal verandert en aangezien we alles via de Ziggo kijken hoeven we niet te zappen op de tv. Het komt regelmatig voor dat we moeten voorkomen dat de tv in standby springt omdat Lies de hele middag al series aan het kijken is.
TV/Series kijken. Bloggen. Shoppen. (eh, ja dat op stand-by springen geldt meestal alleen in het weekend *bloos*, maar sinds we de Sonos hebben luister ik veel meer muziek ipv dat de tv aan staat voor de ‘vulling’)
Wat is een uniek talent dat ze heeft?

Dat is makkelijk: Zingen! Niet alleen doet ze het graag maar ze is er ook erg goed in. Ze zingt al enige jaren in een zang groep samen met Roel, Anneke en Caroline in Angels Rule onder begeleiding van Robert op piano. Daarnaast zit ze in een coverband, Betty’s Bookstore en geeft ze ook nog eens zanglessen bij ons aan huis in de aanbouw.
Ik kan goed zingen.
Hoe lang zijn jullie al samen?
Bijna 9 jaar.
Op 31 december zijn we 9 jaar samen.

Haha, hoe leuk is het om zijn reacties te lezen! We hebben hem allebei afzonderlijk ingevuld en ik heb mijn antwoorden niet aangepast toen ik die van hem in dit artikel plakte. Maar we kunnen toch wel zeggen dat we geslaagd zijn!

Neem de tag gerust over als je dat leuk lijkt! 
Ik tag bij dezen Caroline van Carry’s Kitchen

2 reacties op ‘The Boyfriend Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s