My Christmas Presents

De kerst is nog niet helemaal om, ik mag nog één dagje genieten. God wat vliegen deze dagen snel voorbij. Nu ik op de bank zit en deze post typ geniet ik in ieder geval volop van mijn cadeau’s die ik heb gekregen!

Ik vertelde al eerder dat ik het erg jammer vind dat we de cadeau’s bij de families niet meer doen. Gelukkig houden we deze traditie wel nog in ere met het gezin. Op 1e kerstdag hebben we ontbeten bij mijn ouders. We aten appeltjesbrood en worstenbroodjes (tot ergernis van mijn moeder met de fles curry op tafel, want ‘Dat kun je toch ook even in een mooi bakje doen!’) en na het ontbijt kwam het leukste gedeelte! Presents!!!

Ik ben echt verwend dit jaar! Laten we beginnen met het cadeautje waarvan ik al wist dat ik het zou krijgen, maar daarom zeker niet minder leuk was. 
Parfum: Eau Tendre van Chanel
Deze geur vond ik zo lekker, maar de prijs hield me tegen. Gelukkig vond mijn moeder dit een heel leuk cadeautje om te geven en kocht ze het voor me toen we een tijd geleden samen gingen shoppen in Kleve.

Ovenschaal van Pools aardewerk
Op de kerstmarkt in Xanten kwamen we langs een stalletje met prachtig pools aardewerk. Ik vond het meteen mooi. Allemaal met de hand beschilderde schalen, kommen en kopjes. De basis van dit aardewerk is blauw met veel kleur en een bloemenpatroon. Mam wist dat we nog naar een kleine ovenschaal voor 2 personen op zoek waren.

Dit cadeautje had ik niet verwacht maar vond ik daarom des te leuker! Kijk hoe mooi die bloemen op de zijkant zijn. Zo wordt eten echt nog veel leuker (dan het al was ;)).


Luidspreker: Sonos Play 5

Dit cadeau is echt zo gaaf! Ik kreeg het van mijn vriend. Een tijdje terug konden jullie lezen dat we er al één hadden gekocht, maar je kunt met 2 Plays een stereopaar maken!
Vooral de manier waarop ik het cadeau kreeg vond ik erg leuk. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig en ik weet nooit wat ik krijg voor mijn verjaardag of bijvoorbeeld kerst. Mijn vriend kan dat zo goed verborgen houden dat ik er met geen mogelijkheid achterkom en dat irriteert me mateloos. Ook deze keer wist ik van niets. 
Ik kreeg een heel klein pakje onder de boom en toen ik het uitpakte bleek het een klein doosje (oooooh, sieraden???) te zijn met daarin het volgende gedicht (oh, geen sieraden dus…): 

Ik moest heel erg lachen want ik had totaal niet door dat er nog iets in de auto lag. Maar ja, ik hoefde natuurlijk ook niets extra’s mee te nemen die ochtend dus had nog niet in de kofferbak gekeken. Mijn broer maakte dit leuke filmpje toen ik de auto open maakte (en wat heb ik toch een walgelijk Brabants/Limburgs accent als ik praat).

Toen ik thuiskwam heb ik de Play meteen aangesloten en ik moet zeggen, het klinkt echt super! Maar dat wist ik eigenlijk al wel. Maar in stereo is het nog veel gaver!

Van mijn ouders kreeg ik verder nog een geldbedrag dat ik alleen mag investeren in een duurzame aankoop. Daar was ik erg blij mee want er staan nog een aantal grote uitgaven in de planning, zoals een nieuwe wasmachine en een nieuwe microfoon.

Ik heb een heerlijke kerst gehad, vanavond gaan we ‘grieken’ met de familie van mijn vaders kant. Ik ga dus niet teveel eten overdag, zodat ik vanavond extra kan genieten van het lekkere eten aldaar. Wat zal het worden; gegrilde aubergines in tomatensaus, gevulde wijnbladeren in bearnaisesaus of toch gegrilde koningsgarnalen… hmmmm moeilijk moeilijk!

Wat gaan jullie doen vandaag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s