Friday Favourites

Song:
Carol of the Bells van Pentatonix. Hoe gaaf is dit? Zo cool dat je dit kunt met alleen maar stemmen. En past natuurlijk goed bij kerstmis.❤ Food:
Hmm, many things actually. Om in de kerstsfeer te blijven: Reibekuchen (soort grote Rösti). Kun je heerlijk eten op de kerstmarkten in Duitsland. Vreselijk slecht voor de lijn, want het wordt gefrituurd, maar oh zo lekker. En stoofperen, die maakt mijn schoonmoeder erg lekker en krijg ik alleen tijdens het kerstdiner.


❤ Book:
MacBook!

❤ Drink:
Glühwein met Amaretto! Heb je dat nog nooit gehad? Dan mis je echt wat. Stel je voor, je loopt over de kerstmarkt. Je ruikt allerlei lekkere dingen die daar verkocht worden, er hangen heel veel lichtjes om je heen en er is livemuziek. Het is donker en gezellig druk, maar niet te druk. Het is koud dus je hebt een dikke jas aan, muts op en handschoenen aan. Om warm te blijven drink je een Glühwein mét Amaretto, die glijdt echt naar binnen en verwarmt je van binnenuit. Heerlijk! Drink er niet teveel want je gaat ervan zingen!

❤ Mascara:
In de Glossybox van november dat een mini van het merk: They’re Real!
Werkt erg goed voor mij. Klontert niet, maar het borsteltje is redelijk hard en scherp. Ik prikte laatste per ongeluk in mijn oog en AU! Damn, hele dag een rood ook.
Maar hij doet wat hij zegt dat hij doet en ik ben er blij mee. Van deze koop ik waarschijnlijk binnenkort wel een full-size.

❤ Lipstick:
Hij is al lang op de markt, maar er is er geen enkele die beter blijft zitten en mooi zijn kleur houdt. Vind ik dan. Ik heb het natuurlijk over de Lipfinity van Maxfactor. Ik gebruik de kleur 180 bijna dagelijks en blijf hem telkens opnieuw kopen. 

Smell:
❤ Een echte kerstboom in huis!
De geur van mijn nieuw schapenvel. Ik kocht hem afgelopen weekend op de kerstmarkt in Xanten.
❤ Stoofpeertjes! Ruikt zo heerlijk naar kerstmis. Ik kan niet wachten tot 1e kerstdag, want dan mag ik ze weer eten!
❤ Feeling:
De high die je hebt net nadat je een optreden hebt gegeven. Afgelopen weekend had ik er weer één na het eerste kerstconcert. Voor een zaal met ik denk maar 30 mensen, dus druk was het niet. Maar dat mocht de pret niet drukken, ze waren allemaal enorm enthousiast! Zo leuk om de reacties na afloop te horen. En leuk nieuws; de kerstconcerten die we zelf organiseren zijn op allebei de dagen uitverkocht! Yeah, dat wordt zo gaaf komend weekend!

❤ Comic:


❤ Day of the week:
Friday!!! Vandaag start de kerstvakantie!!! Whaaaaaaa ik heb er zin in! Vanaf morgen ga ik me eerst 3 dagen lang helemaal storten in het zingen, kerstconcerten geven en genieten, genieten, genieten!
Daarna heerlijk uitrusten (sort of) en me helemaal vol eten aan lekkere dingen. Even geen ’12 days of Fitness’ maar ‘3 days of Fatness’. Daarna zien we wel weer verder.

Jingle all the way!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s