Fit voor kerst!

Ken je dat gevoel? De dagen worden korter, de avonden langer. Je eet veel meer dan je in de zomer deed en kunt nauwelijks ophouden. Maar tegelijkertijd zie je dat de weegschaal steeds een pondje meer aangeeft en baal je ervan dat je met kerst misschien niet in je mooie jurkje past.

Ik ken het maar al te goed. Ik vreet me de laatste tijd helemaal vol en heb de grootste moeite om het te laten (en eigenlijk wil ik dat ook niet, maar ja, de kilo’s vliegen er weer aan). Ik ben al in geen tijden meet gaan hardlopen en heb ook geen zin om te beginnen omdat het zo snel donker is. Maar ik baal als een stekker, want ik moet met kerst wel in mijn outfit passen, zeker omdat ik een aantal optredens heb met Angels Rule (en die worden nog gefilmd ook!).

Game change:
Tijd voor verandering! Ik ga de komende 12 dagen:

– gezond eten (dus geen enkele vorm van snoepen)
– minder eten/minder grote porties
– veel bewegen
– zorgen dat ik in mijn mooie jurkjes pas (die ik laatst toch net niet meer dichtgeritst kreeg!)

Het is namelijk nog niet te laat! Tribesport.com heeft een challenge: The 12 days of Fitness. In 12 dagen fit met een opbouwende work-out. Je begint de eerste dag met één oefening en voegt daar elke volgende dag een extra oefening aan toe. Zo bereik je in twaalf dagen een routine van twaalf verschillende bewegingen die je helpen om snel fit te worden in een korte tijd (en ja, als je die 12 dagen nu door telt dan kom je uit bij 25 december, middenin kerst dus, maar who cares? Dan ben ik in ieder geval bezig en helemaal fit voor oudejaarsavond).

Heb je geen idee hoe je de bewegingen moet uitvoeren? Op YouTube vind je verschillende video’s over hoe je de beweging correct uitvoert. I’m all in! Fit met kerst en zeker ook voor 2014! Yeah! EN START!!!

En jij, ga jij de uitdaging aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s