Ik won de Liebster Award!

Haha, de titel klinkt alsof ik een enorm prestigieuze prijs heb gewonnen en dat valt wel mee. Maar desalniettemin ben ik erg blij dat ik hem heb gekregen! De Liebster Award is een virtuele prijs voor beginnende bloggers. Zo komen ze even in de spotlight te staan en kun je ze beter leren kennen.

Ik kreeg deze award van Caroline die zelf een floodblog heeft. Thnx meis, ik vind het erg leuk. Ze heeft een vragenlijstje voor me gemaakt die ik ga beantwoorden en ik mag de award ook doorgeven aan iemand waarvan ik vind dat diegene de award verdient.

De vragen

Waarom ben je begonnen met bloggen en wat vind je er het leukste aan?
Ik ben pas een 2,5 mand geleden begonnen met bloggen. Voornamelijk omdat ik het gevoel had dat ik mijn gedachten en meningen eens op papier moest gaan zetten. Dus startte ik een digitaal dagboek op mijn computer. Na een tijdje bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn als andere mensen dit ook konden lezen, dus startte ik Leven als een… mijn blog.
Ik vind het erg leuk om over van alles en nog wat te schrijven. Het is een persoonlijk blog geworden met fashion, beauty, gadgets persoonlijke verhalen. Eigenlijk alles waarin ik interesse heb. Het leukste aan het bloggen vind ik dat ik graag schrijf, altijd op zoek ben naar leuke onderwerpen om over te schrijven en de reacties van mensen over mijn blog. Natuurlijk kijkt er nog nauwelijks iemand  op de site (als ik mijn statistieken mag geloven) maar daar gaat het me niet om. Ik vind het leuk om te schrijven en als mensen het lezen ben ik al helemaal blij. Ook al zijn het er maar 2 (ofzo)…

Wat zijn de drie populairste pagina’s op je blog? Vind je dat terecht? Waarom wel of niet?
Hoe vaak check jij je blog?

Wow, 4 vragen in één. Mijn 3 populairste posts zijn: My wishlistWeekly Update #4 en Beautyqueen: DIY Gellak Sensationail van Fing’rs. Dit vind ik misschien niet helemaal terecht, maar ik kan natuurlijk niet voor andere beslissen wat zij het meest zullen lezen. Het gellak-item begrijp ik wel want dat is op het moment erg populair en dat vond ik ook een leuk artikel om te schrijven. Mijn updates komen altijd op zondag online en worden redelijk goed bekeken.
Ik check mijn blog elke dag minstens 2-3 keer. Soms vaker, soms minder.

Als je een bekend persoon zou mogen interviewen voor je blog, wie zou dat dan zijn? En wat wil je per se van diegene weten?
Ik zou Mascha willen interviewen van Beautygloss.nl. Ik lees haar items elke dag met veel plezier. Ik zou graag van haar willen weten hoe ze begonnen is en hoe haar website nu zo drukbezocht wordt. Welke personen zitten daar achter? Hoe heeft ze dat aangepakt? Waar haalt ze inspiratie vandaag en hoe maakt ze toch al die leuke video’s. Ik denk erover na om eens een filmpje op te gaan nemen, mijn mijn hoofd op camera met mijn brabant-limburgse accent, hmmm op de een op andere manier zie ik dat niet zo zitten.

Wat zijn je drie favoriete webshops?
Oeh, goede vraag!
Ik bestel redelijk vaak op Bijenkorf.nl, dit komt ook omdat ik via die manier punten spaar op mijn bijenkorfcard die ik later kan verzilveren. Bij Bol.com wordt ook regelmatige een bestelling gedaan, zij verkopen Sensationail en leveren altijd snel en goed. Over de 3e webshop moet ik toch even nadenken… Oh ik weet het! Spartoo.nl. Zij verkopen Airstep en van dat merk heb ik bijna al mijn schoenen. Ze hebben ook goede aanbiedingen en kortingsacties. Én je kunt je aankoop in drie termijnen betalen zonder extra kosten. Dat vind ik soms wel handig.

Wat kreeg jij vroeger voorgeschoteld wat je echt nooit zelf zou maken? En waarom niet?
Vroeger moest ik tuinbonen en spruitjes eten van mijn moeder. Ik vond dat echt wal-ge-lijk! Zo’n vreselijk bittere smaak en smerige textuur, oh echt bah bah bah… ik zit te gruwelen nu ik erover schrijf! Zo smerig! Ik lustte vroeger wel meer dingen niet, maar in de loop van de tijd ben ik toch echt bijna alles gaan waarderen of echt lekker gaan vinden. Maar deze twee groentes eet ik echt nooit meer.

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan met het bedrag doen?
Oh daar heb ik het wel eens vaker over met mijn vriend. Hij vind het altijd onzin om te fantaseren over iets wat toch nooit gaat gebeuren. Ik zou echt helemaal los gaan. Allereerst zou ik stoppen met werken. Dan zou ik lekker veel tijd stoppen in mijn zingen, lekker veel shoppen, op vakantie gaan en bloggen. Gewoon doen wat ik leuk vind en niet iets ‘moeten’.
Ik zou ook een flinke donatie doen aan Brooke Hospital for Animals. Zij helpen ezeltjes en paarden in 3e wereldlanden. Ze helpen vooral de eigenaars door hun te leren hoe je beter voor je werkpaard/ezel kunt zorgen zodat hij minder vaak ziek wordt of gewond raakt. Zo’n goed doel!

Wat vind je jouw leukste eigenschap?
Oh jee, dat is moeilijk te zeggen over jezelf. Ik schep niet zo graag op. Ik denk… euh… tja. Mijn vriend zit naast me en kan ook geen antwoord geven… nou nou, dat voorspelt niet veel goeds. Ik denk dat ik over het algemeen vrolijk ben en redelijk direct. Ik dat altijd goed? Nee, maar zeker ook niet slecht.

Wat is je allereerste herinnering?
Euh… ja ik heb echt geen idee. De vroegste herinneringen zijn die van vakanties in Griekenland denk ik. Als ik nu in de zomer als het warm is een bepaalde geur ruik van geurende bloemen en struiken moet ik daar altijd aan denken.

Ik heb even goed nagedacht over een blog van iemand die de award wel kan gebruiken. Maar op dit moment kan ik niemand bedenken. Ik volg momenteel eigenlijk alleen maar blogs van mensen dit dat al jaren doen. Ik houd hem dus even vast totdat ik iemand vind aan wie ik hem graag wil geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s