Shoplog: Action aankopen

De Action is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er vast wel van gehoord en als je er eenmaal geweest bent blijf je terugkomen. Ik kan me herinneren dat ik echt dacht, ja hoor, weer zo’n Wibra-achtige winkel met goedkope rommel waar je niets aan hebt. Maar door de hele hype ben ik toch maar eens gaan kijken zodat ik met eigen ogen kon zien waar iedereen nu zo enthousiast over was. Tja, toen was ik ook om.

Vorige week brachten we weer eens een bezoekje aan deze mooie, drukke, volgestouwde winkel. Like a kid in a candyshop. Ik kon mezelf met moeite inhouden. Oh dit, is leuk! Oh, dat heb ik nog nodig! Oh, dit is handig! En hoppa, je mandje is binnen no-time gevuld met dingen die je niet bedacht had te kopen, maar die toch wel handig zijn. En zeg nou zelf, het kost toch ook helemaal niets! Als je dan de plank misslaat heeft het in elk geval geen pijn gedaan in je portemonnee.

Ik ging naar binnen voor een aansteker (je weet wel, zo’n lange waarmee je ook in een kaars kunt komen om hem aan te steken zonder je fikken te verbranden.) en kwam naar buiten met veel meer.

Hier komt een overzichtje van de aankopen:

Om te beginnen aan aantal spullen voor de keuken (dit neemt mijn vriend dan weer mee naar huis).

 • Een pakje mooie houten prikkers om lekkere hapjes e.d. mee te maken. Altijd handig, kun je altijd gebruiken.
 • Een aantal vilten pannenleggers (hoe noem je die dingen eigenlijk?). Van die dingen die je tussen de pannen legt als je ze wilt stapelen, zodat de bodems niet beschadigen.
 • Een kleine zeef. ‘Ja’ zegt mijn vriend dan ‘voor als ik soep wil maken en die dan moet zeeven’. Ok schat, wat jij wil.
 • Natuurlijk de aanstekers, want daar kwamen we voor. En dan meteen twee, want als die op zijn is dat zo irritant. Ik kon laatst gewoon geen kaarsen aansteken omdat ik nergens anders een aansteker o.i.d. kon vinden.
 • Een flesje olijfolie met knoflook. Yum!
 • En als laatste een paar vetbolletjes voor de vogels. Want die moeten we natuurlijk te vriend houden in de winter.

Dan de beautyproducten waar ik benieuwd naar was.

 • Reinigingsdoekjes met kokosolie. Ik gebruik die doekjes elke dag om het grootse gedeelte van mijn make-up te verwijderen voordat ik mijn gezicht reinig met het 3-stappen systeem van Clinique.
 • Baby shampoo, om mijn Sigma kwasten te reinigen. Ik las dat dit er geschikt voor was, klopt dat?
 • Baby Lotion, bij Mascha zag ik in één van haart tutorials dat zij het gebruikt, na het douchen, tegen een droge huid. Nou dat wilde ik ook wel eens proberen. En voor €0,89 cent. Who cares if it sucks…?
 • Dan een flesje van DeMake-up met reinigingsmelk. Kostte geloof ik €2,50 maar hij leek me erg fijn, ik ik maakte mijn hele gezicht daarvoor schoon met een oogreinigingstonic. Ook niet handig, dus dit wilde ik graag proberen. 
 • Andrelon haarwax, voor mijn vriend.
 • En last but not least 2 kokos-lipbalsems. 
Het meest tevreden ben ik over de lipbalsem. Deze kostte €0,89 cent en hij is zo fijn! Hij bevat geen oliën die de lippen uitdrogen, zoals de meeste lipbalsems. 
Ook de DeMake-up lotion is fijn en zacht voor mijn huid. Ik gebruik hem elke dag sinds ik hem heb gekocht.
Waar ik absoluut niet tevreden over ben, zijn de reinigingsdoekjes met kokos. Ze zijn droog en ruw voor mijn huid. Door het tekort aan vocht in de doekjes kun je er niet je hele gezicht mee schoonmaken. Ik kocht twee pakjes, maar heb inmiddels al andere doekjes gekocht. 2x €0,89 cent weggegooid. Maar daar kom ik wel overheen. Weet ik dat voor de volgende keer.
Hebben jullie favoriete items van de Action?
Wat moet ik proberen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s