Weekly update #8

Van deze week wist ik al toen ik hem inging dat hij behoorlijk druk zou worden. En nu ik de dit schrijf ben ik blij dat hij achter de rug is. De komende weken zullen sowieso druk blijven, met een proefwerkweek in het verschiet en de aanloop naar kerst.
De weekenden zijn gevuld met repetities, optredens en nakijkwerk. De werkweken zijn gevuld met toetsen, surveilleren, geld inzamelen voor Edukans, nakijkwerk, vergaderingen, etentjes…. poeh poeh

Terug naar afgelopen week. Op maandag verliep mijn dag vrij vlotjes. De lessen vlogen om zonder al teveel problemen, er lag wel meteen een bult nakijkwerk op me te wachten. Dat kreeg ik niet allemaal af die dag omdat ik ’s avonds bandrepetitie had. Daarvoor moet ik eerst 40 minuten rijden want we repeteren in Meijel.
We hebben lekker muziek gemaakt (wel zonder bassist, en die mis je behoorlijk), maar toen we pauze hielden vertelde onze toetsenist dat hij helaas de band op moest geven. Hij kan zijn tijd niet optimaal indelen op dit moment en zijn werk en kindje gaan voor. Heel begrijpelijk natuurlijk. Maar voor ons vervelend. We hadden net een nieuwe drummen gevonden en zijn nu dus genoodzaakt om snel op zoek te gaan naar een andere toetsenist. Dat zorgt wederom voor vertraging en daar zat ik niet op te wachten. Dus als jullie nog een toetsenist kennen die op zoek is naar een coverband, let me know!

Op dinsdag wilde ik de eerste twee uur (die ik vrij ben) gebruiken om alvast wat correctie weg te werken, maar ik had de slaap hard nodig en ben in ben blijven liggen. Aan de ene kant lekker, aan de andere kant niet handig, want daardoor heb ik mijn werk niet af kunnen maken. En daar kwam die dag natuurlijk vrolijk wat bij op de stapel.

In de middag hadden we een bijeenkomst over de schoolinspectie. Een oud schoolinspecteur kwam ons vertellen op welke manier de inspectie een school en de lessen beoordeelt. We bekeken delen van gefilmde lessen en moesten het beoordelingsformulier gebruiken zoals de inspectie dat ook zou doen. Nou, ik weet dat ik in elk geval nooit aan al die punten kan voldoen binnen een les.

Thuis aangekomen hadden we beiden geen zin om te koken en zijn we een patatje gaan eten. Hij was lekker deze keer! De friet wil de ene keer wat lekkerder gebakken zijn dan de andere.
’s avonds heb ik mezelf vermaakt met bloggen en me opgewonden over het feit dat de Glossybox (nog steeds) niet binnen was gekomen. Ik moet overal de reviews vermeiden zodat ik niet weet wat erin zit als ik hem open, maar dan moet hij wel opschieten. Ik ben zo nieuwsgierig!
Wel lag er een leuke knalroze brief op de deurmat met daarin de 4 minerale oogschaduws van Zoeva. Ik laat jullie in een andere post wel zien welke dat waren. Maar ik vind ze erg fijn, ik ben groot fan van minerale make-up.

Sigma Essential Kit – Make Me Classy

Op woensdag vervloekte ik het feit dat ik de avond ervoor niet al mijn correctiewerk had weggewerkt. Want zelfs in alle tussenuren die ik had die dag kreeg ik het niet af. Er kwam alleen maar meer werk bij. Stupid girl… Toen ik thuis kwam lag er wel een heel leuk pakketje bij de deur. Namelijk die waarin mijn Sigma kwasten zaten! Deze kwastenset heb ik gekocht van het geld wat ik van opa kreeg afgelopen zondag. Zijn uitdrukkelijk wens was om er leuke dingen van te doen. De set stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu heb ik hem dan toch gekocht. Ik ben er echt superblij mee!
Ik miste één wast in deze set, de F80, een Flat Kabuki voor foundation. Die kreeg ik afgelopen dinsdag al binnen.

Ook op donderdag vloog de dag voorbij. Ik moest allerlei zaken regelen om op vrijdag mijn lessen toch door te kunnen laten gaan. Na het werk moest ik naar het uitvaartcentrum racen om mijn geluidsset op te bouwen en een soundcheck te doen. Gelukkig werkte alles en mocht ik mij spullen laten staan.
’s avonds hadden we een afscheid van opa. Hij lag erg mooi opgebaard met veel bloemen, kaarsen. Het leek echt alsof hij sliep. Helemaal niet eng. Dat heb ik wel eens anders gezien. Die nacht heb ik geen oog dicht gedaan. Ik wist niet wat ik aan moest trekken, ik was bang dat ik mijn teksten zou vergeten (terwijl ik ze echt al jaren van buiten ken)…

Op vrijdagochtend ben ik onuitgeslapen op gestaan. De knoop ik mijn maag was enorm. Ik heb me onder de douche gesleept, mijn make-up zo goed als het ging aangebracht en geen hap door mijn keel gekregen. Toen was het op naar de crematie.
De dienst was prachtig en heel persoonlijk. Bij het eerste nummer brak mijn stem, ik was zo bang dat ik het liedje niet uit kon zingen. Maar gelukkig kon ik het snel rechttrekken. Ik ben blij dat ik opa een mooie laatste groet heb kunnen geven. Het was een mooie maar zware dag.
’s avonds had ik repetitie met de Angels. We hebben weer heerlijk gelachen, dat had ik echt even nodig.

Zaterdag hen ik zo lang mogelijk in bed gelegen maar om 9.45 uur was ik het echt zat. Toen ik opstond had ik evengoed het gevoel dat ik niet uitgeslapen was. Ik voelde mijn keel en had een lichte hoofdpijn. Ik heb de rest van de ochtend rustig aan gedaan en een beetje op de bank gehangen.
Die middag heb ik met mijn moeder de bloemen van de crematie neergelegd op de plek waar oma en mijn tante uitgestrooid zijn. Het zal niet lang duren en dan zal opa daar ook uitgestrooid worden.
’s avonds zijn de broer van mijn vriend en zijn vriendin op bezoek gekomen. Zij gaan trouwen en zijn op zoek naar een band voor de bruiloft. Ik heb ze een goede band aangeraden en die speelde in de buurt dus zijn we gaan luisteren. Ik hoop dat ze enthousiast zijn en de band boeken!

Dit was mijn bewogen, drukke, maar mooie week.
Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s