Friday Favourites: Beautyboxen

Vanwege mijn blog ben ik me de laatste tijd wat meer gaan verdiepen in allerlei beautyproducten. Dat deed ik eigenlijk niet zoveel, maar nu ik erover nadenk weet ik eigenlijk niet goed waarom. Op dat gebied verwaarloosde ik mezelf wel een beetje.
Ik kan ’s ochtends de deur uitrennen zonder ook maar een enkele vorm van make-up te dragen. Die tijd die ik langer kan uitslapen is me veel te lief. Bovendien ben ik erg lui in afschminken, ik vind het zo’n gedoe.

Aangezien ik de laatste tijd wat meer geïnvesteerd heb in goede verzorgingsproducten vind ik het toch erg leuk om ermee bezig te zijn. Via de website van Mascha kwam ik uit bij een leuk initiatief.

De beautybox:
Een abonnement waarbij je voor een bedrag van tussen de €12 -€15 euro per maand een box thuisgestuurd krijgt met beautyproducten. Dit kunnen miniaturen zijn of fullsize producten. Ik vond dit zo leuk! Waarom heb ik hier nooit eerder van gehoord?
Zo hoef je niet alles in de winkel te kopen als je iets wil uitproberen, maar krijg je maandelijks een leuke selectie thuis!

Er zijn verschillende merken beautyboxen, ik zal er hieronder een aantal noemen.
Je kunt de (meeste) abonnementen afsluiten voor maandelijks, 3 maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks. Sommige boxen bevatten producten ter waarde van meer dan €50 terwijl je maar maximaal €15 euro betaalt! Geniaal toch?

Je kunt zo’n abonnement ook cadeau geven aan iemand. Zo’n leuke verassing elke maand!

Truly Yours:
Abonnement per maand €14,95.
Bekijk hieronder het filmpje voor meer informatie.


Glossybox:
Deze box is gevuld met minimaal 5 beautyproducten. Een maandabonnement kost €12,49 maar let op hierin zitten geen verzendkosten verwerkt (komt nog €2,50 bij)!

Bekijk deze leuke unboxing van Mascha om te zien wat er zoals in deze box kan zitten.


WAAT box:

Minimaal vijf vernieuwende beauty miniaturen en full-size producten t.w.v minstens €50,00 elke maand bij je thuisbezorgd. Wees de eerste om alle nieuwe beautyproducten en merken uit te proberen! Kijk de tips & tricks af van de beauty-experts en blijf op de hoogte van de nieuwste beautytrends.
Abonnement kost €14,95 per maand.

Om te zien wat er in de laatste box aan producten zat klik hier.

Beautybox:

VIPbox:
Voor €12,50 per maand (incl. verzending) is dit de goedkoopste box van het stel. Ik vind de website de minste van allemaal, erg druk en onoverzichtelijk.

Deze omschrijving plukte in van hun website.

“De inhoud van de box verschilt per maand en is iedere maand iets waar onze leden met veel plezier naar uit kijken. De inhoud wordt samengesteld in samenspraak met diverse cosmeticamerken, leveranciers waar wij mee samenwerken en met onze partner CosmeticaDeals.nl. Doel van de VIP-box is jou kennis te laten maken met nieuwe cosmetica van bekende A-merken en nieuwe onbekende merken. VIPbox en haar aangesloten partners hoopt dat jij deze cosmetica wil beoordelen en hier een goed onderbouwd redactioneel stukje over wilt schrijven op onze website (op jouw eigen Review pagina).”

Deze leuke vergelijking kan ik hier ook wel laten zien. Misschien heb je er wat aan (let wel, misschien is deze vergelijking eenbeetje gekleurd aangezien VIPbox zichzelf hierin de beste vind.)

Ik heb Style Case niet genoemd omdat zij gestopt zijn met het produceren van hun boxen.

Op de volgende website wordt een vergelijking gemaakt tussen de verschillende boxen.
Beautyboxen.nl

Ik heb zelf de Glossybox besteld en ben erg benieuwd wat ik ga krijgen! Ik denk erover om een vlog daarover te maken zodra de producten binnenkomen! Ik houd je op de hoogte, ik verwacht het pakketje rond de 25e november.

Ben jij bekend met deze boxen?
Wat zijn jouw ervaringen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s