Shoppingqueen: P2 aankopen

Vorige week vertelde ik jullie dat ik een middagje in Kleve was geweest om te shoppen met mijn allerliefste moeder. Het was er gezellig en natuurlijk moest ik even naar de DM om te kijken of ik nog wat leuke beautyproducten kon scoren.

Deze keer geen nagelverzorging van P2 maar make-up! Ik had al vaker op het punt gestaan om wat dingetjes mee te nemen maar liet ze elke keer liggen, zo vaak wissel ik namelijk niet van make-up of oogschaduw. Ik gebruik altijd een minerale oogschaduw van Everyday Minerals, als ik al oogschaduw gebruik, want dat is lang niet elke dag.

Deze keer vond ik toch een aantal dingen waarvan ik het leuk vond om ze te kopen. Het zijn er niet superveel, 3 om precies te zijn, maar wel leuk om over te schrijven.

Mystical Reflection eye shadow palette: 010 addictive beauty €2,95
Om te beginnen dit leuke doosje met een oogschaduwpaletje. Hij komt uit de collectie “Mirror mirror on the wall”, alleen al de sprookjesachtige naam vond ik leuk.

Binnenin vind je 4 kleuren, allemaal paarstinten. Hij is niet echt poederachtig kwam ik wachter. Meer een soort van smeerseltje op een oliebasis. Als je er voorzichtig op drukt zie je hem ook wat meegeven. Ik heb hem uitgeprobeerd met een kwast voor minerale poeder en toen kwam er bijna geen kleur vanaf.
Logisch eigenlijk want zo’n kwast pakt dat natuurlijk niet op. Dus mijn eerste poging om er een leuke look mee te maken viel tegen.

Toen ik de swatches op mijn hand maakte, met het kwastje wat erbij hoort, merkte ik dat hij toch meer pigment heeft dan ik in de eerste instantie dacht. Ik heb hem in de winkel niet echt uitgetest omdat ik die testers altijd erg onhygiënisch vindt.
Dus ik moet even op zoek naar een betere kwast om deze schaduw aan te brengen. Vooral de meest linkse kleur, de donkerste ook, vind ik erg mooi. Je ziet een lichte glitter. Bij mijn blauwe ogen lijkt me dat een mooie combinatie.

Verder kocht ik deze twee producten. Een mineral blush en een highlighter.
Ik gebruikte nooit een highlighter maar toen ik de filmpjes van Mascha bekeek en zag wat dat extra toevoegt aan je look, wilde ik het ook gaan proberen. En ik ben erg enthousiast. Het geeft meer diepte!

Feel Good Mineral Compact Blush: 045 Candy Coral €2,50
De blush heeft een zachtroze/rode kleur. Ik breng hem op met een ronde kabuki kwast van The Body Shop. Deze kwast is eigenlijk niet echt geschikt hiervoor omdat hij redelijk zwaar de kleur aanbrengt, maar mijn kwastenset (van Sigma!! Spannend, maar daarover meer als hij binnen is!) is onderweg dus tot dan moet ik het hier maar even mee doen.

Glow Up Highlighter: 030 High Gleam €2,50
De highlighter heeft een lichtroze kleur met een shimmer. Voor een highlighter vind ik dat wel mooi, de blush heb ik liever mat. Mijn gezicht glanst sowieso al snel dus teveel glans vind ik niet mooi. Ik gebruik hem ook op mijn wenkbrauwbot.

Voor minder dan €8,- heb ik een leuke variatie aan kleuren waarmee ik de komende tijd kan gaan stoeien. Vooral de beste manier om de oogschaduw aan te brengen moet ik nog even vinden. Maar ik ben het meest blij over de blush en de highlighter.

Zijn jullie bekend met deze producten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s