Art: Kyle Thompson

Wow, jongens! Deze fotograaf is echt fantastisch. Misschien heb je al een berichtje op Facebook voorbij zien komen met zijn werk. Zo heb ik hem in ieder geval gevonden. Het is toch een mooi medium, dat Facebook.

Ik zag zijn foto’s en was meteen verkocht. Ik kan er niet echt de vinger op leggen wat ik er zo mooi aan vind. Melancholiek, een beetje griezelig soms, net even anders.
Ik denk dat ik één van zijn foto’s ga laten uitvergroten en inlijsten. Zo mooi om naar te kijken!

Wil je zijn website bezoeken, klik dan hier.

Hier zijn een aantal van mijn favoriete foto’s van Kyle:

Gewoon gaaf. Weinig kleur, maar zo’n mooie compositie.

Dat licht! En die subtiele kleur die er in zit. Wauw, prachtig gewoon.

Veruit mijn favoriet! Als jullie mij al wat langer volgen weten jullie dat ik iets met engelen heb. Dat mystieke vind ik fantastisch. En deze foto, met dat laken als vleugels en die mooie bijna ouderwets aandoende kleuren. Geen woorden voor. Hij pronkt inmiddels als wallpaper op mijn MacBook.

Beetje luguber, maar mooi!

Deze heet: Graveyard Girls. Zegt genoeg dacht ik zo. Maar zo prachtig!

Wat vind jij van zijn werk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s