Shoppingqueen: Originele cadeau’s

Als we weer richting kerst gaan ben ik altijd op zoek naar leuke cadeautjes. Een cadeautje dat veel zegt maar niet teveel kost (want daar gaat het niet om). Het liefst ook een cadeautje waarvan de ontvanger kan zien dat je er tijd en aandacht aan hebt besteed. Een cadeau waarover is nagedacht.

Tijdens het struinen op het digitale web vond ik een aantal leuke cadeautjes die ik de moeite waard vind om hier in een post te noemen:

Love in a box
Met stipt op nummer één binnengekomen. Dit is zo leuk! Een set kaartjes waarop een mooie spreuk staat met een bijpassende foto. De kaartjes kun je personaliseren door zelf bij de bestelleng foto’s mee te sturen. Deze persoonlijke foto’s maken de kaartjes nog leuker! Het kost even wat tijd om mooie foto’s bij elkaar te zoeken, maar degene die dit originele cadeautje van je krijgt kan er elke dag van genieten!
Er zijn verschillende sets te bestellen (nu ook in het Engels!), je vindt ze hier: Love in a Box

Wenspillen:
Dit schattige glazen potje met kurkdeksel is gevuld met pillen. De willen bevatten een klein stukje papier waarop je zelf een wens/spreuk/compliment kunt schrijven. Het kost behoorlijk wat werk, want je moet ze allemaal uit elkaar halen, spreuk schrijven en weer terug in de pil stoppen. Maar dan heb je ook wat! Elke dag dat degene een pil opent krijgt hij een glimlach op zijn/haar gezicht!
Dat is toch zoveel leuker dan een envelop met geld!
Verkrijgbaar bij Icadeau.

Cookies in a Jar
Dit is toch leuk! Een glazen potje met alle (droge) ingrediënten om koekjes van te bakken. Ziet er super schattig uit. Je kunt deze potjes kan en klaar kopen, maar je kunt natuurlijk ook een potje zelf maken met de ingrediënten voor jouw eigen recept.
Op de blog van Bakerella vond ik een leuke beschrijving waarover ik afgelopen maandag blogde in Keukenprinses #6.


Personal charm:
Deze mooie hanger met tekst kun je laten personaliseren. Hoe leuk is dit om te geven?
Gevonden op Etsy.


Sparrow Keyring
Waar laat je je sleutels? Juist, in de schattige vogelhuisje met een vogeltje voor hem en haar. Zo raak je én je sleutels onderweg niet kwijt en kun je ze thuis altijd op dezelfde plek hangen. In verschillende kleuren verkrijgbaar: hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s