Friday Favorites

Song: Mannenharten
Hier wordt ik zo vrolijk van! Het maakt niet uit hoe chagrijnig of moe ik ook ben, als ik dit nummer hoor ben ik verkocht. Ik zit half dansend achter het stuur en doe enthousiast mee met het “oh oh-o-ohw” stukje! Ik wil de film zo snel mogelijk gaan zien.

Food: Gevulde speculaas
Één van de meest slechte dingen voor je gezondheid maar oh zo lekker! Ik heb de verleiding redelijk lang kunnen weerstaan, zelfs bij de bakker waar ze hem zelf maken. Maar afgelopen weekend heb ik toch een stuk mee naar huis genomen. Vanwege de drukte op mijn werk kwam ik er wel pas woensdagavond achter dat hij nog onaangebroken in de kast las! Yum.

App: Sonos
Met deze app op m’n Iphone, Ipad en Macbook vul ik het hele huis met muziek. Via Spotify maak ik leuke playlists aan en naar gelang mijn humeur kies ik uit welke ik wil horen. De Play 5 van Sonos doet wat hij moet doen en heeft (op één enkele keer na) nog nooit verzaakt.
Leuke bijkomstigheid, de TV blijft vaker uit, want die diende dus eigenlijk alleen maar als opvulling.

Drink: Verse muntthee
Altijd lekker, maar tijdens de koude dagen nog veel lekkerder. Jammer dat ik hem nu niet meer uit de tuin kan plukken. Beetje honing erbij in plaats van suiker, genieten!

Lipbalm: Burt’s Bees
Echt nodig in deze tijd van het jaar, want mijn lippen zijn vreselijk droog op dit moment. De bijenwas in deze balsem houd mijn lippen echt heel soepel en hij werkt langdurig. Ik kies nooit meer voor een ander merk.

Book: MacBook!
Ja ik weet het, dat is natuurlijk een beetje valsspelen. Maar ik ben zo blij met mijn nieuwe MacBook. Hij werkt zo natuurlijk en logisch, zo’n beetje alles wat je nodig hebt, zit erop. Een paar kleine apps voor Facebook e.d. en je bent klaar om te bloggen totdat je er bij neervalt.

Movie: The Holiday
Past zo goed bij deze kouder wordende dagen! Lekker romantisch. Jude Law is natuurlijk één van de redenen waarom ik deze film zo graag kijk. Ik weet niet hoe vaak ik hem al heb gezien, ik ben de tel kwijt geraakt, maar laten we het erop houden dat ik hem letterlijk mee kan praten.

Color:
Bordeauxrood, legergroen en donkergrijs. Past bij de kleuren van de herfst en op het moment ook helemaal in de mode.

Series: Revenge / Grey’s Anatomy
De series lopen weer in Amerika dus elke maandag kan ik een aflevering downloaden. Vooral Revenge is op ’t moment heel spannend, ik kan nauwelijks wachten tot de volgende aflevering.

Smell: Open fire / freshly baked cookies
Ik had het er al even over in mijn Happy Fall Tag, ik vind de geur van brandend hout in de open haard zo lekker!
Maar ook de geur van vers gebakken koekjes is zo lekker. Ik heb op woensdagmiddag mijn laatste les in het verzorgingslokaal, de laatste 2 weken zijn ze daar met alle klassen koekjes aan het bakken. Oh my God, die geur als je daar binnenkomt. Daar krijg je spontaan lekkere trek van. Helaas hebben ze nooit koekjes over voor me.

Picture: First Snow in Chicago / Polarbears first Birthday

Bron: Nu.nl
Bron: Nu.nl


Happy Friday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s