Tag: Happy Fall

Op de blog van Anne Solveig las ik deze leuke herfst-tag. Natuurlijk is het de bedoeling dat je gevraagd wordt door iemand anders om de tag in de vullen, maar aangezien ik net met deze blog bezig ben heb ik besloten hem toch te gebruiken.
Hier gaat ie dan!

Wat is je favoriete herfst kledingstuk?
Op dit moment is mijn favo kledingstuk denk ik mijn sjaal van Coisa. Deze kocht ik een paar weken geleden en ik heb hem sindsdien nog niet afgedaan. Hij past bij alle herfst-outfits die ik in mijn kast heb hangen, hij is lekker groot en blijft mooi in volume om mijn nek hangen. Omdat hij heel ligt is geweven is hij ook helemaal niet zwaar. 
Wat is je favoriete herfst geur?
Ik weet dat hiermee waarschijnlijk een parfum bedoeld wordt, maar ik denk eigenlijk meteen aan iets anders. De geur van de open haard bij mijn ouders. Als de dagen snel korter worden vind ik het heerlijk om opgekruld op de bank een goede film te kijken met de open haard aan. Dat geknetter, de warmte en de geur van verkoold hout. I love it!
Om dan toch nog even bij de parfum te blijven. Ik ben op dit moment verknocht aan de geur van Chanel: Chance eau Tendre. Lekker fris met een licht warme ondertoon. Ik ben niet zo van de zware geuren.
Wat is je favoriete lipkleur voor de herfst?
In de herfst draag ik het liefst een lipbalsem met een lichte kleur erin. Op dit moment zijn mijn lippen net schuurpapier en elke andere lipstick of lipgloss is nu niet fijn om te dragen. Dus, hydrateren! De lipbalsem die ik nu veel gebruik is van Burt’s Bees, gemaakt van bijenwas. Met een lichte tint zorgt het voor net wat meer kleur op m’n lippen.
Wat is je favoriete drankje in de herfst?
Verse muntthee of warme chocolademelk met slagroom. Eigenlijk alles wat warm is. Dan kan ik mijn handen warmen die altijd koud zijn en het past ook gewoon beter bij deze tijd van het jaar. Ik lees de laatste tijd ook veel over de Pumpkin Spice Latte van Starbucks, dus misschien moet ik die ook maar eens gaan proberen. 
Okergeel of Bordeaurood?
Bordeauxrood! Definitely! Ik ben blond dus okergeel past niet zo goed bij mijn teint. Ik vind dat altijd prachtig staan bij brunettes in combinatie met navy blue. Maar helaas. Ik heb wel wat okergele items in de kast hangen, maar dat zijn tanktops die ik onder een donkergrijze trui draag op een donkerblauwe spijkerbroek bijvoorbeeld. Dat kan nog wel.
Ik heb laatst een nieuwe bril gekocht in een actie van Hans Anders. Hij is gemêleerd maar de boventoon is bordeauxrood. Ik heb een heleboel items in de kast hangen die daar goed bij passen. Check even: My Favorite Outfits
Als je aan halloween zou doen, als wat zou je dat verkleed gaan?
Pff oh jee, daar moet ik even over nadenken. Ik denk dat ik voor een outfit zou gaan die stoer aar vrouwelijk en sexy is. Bijvoorbeeld een ballerina met een wijde mooie rok (zodat je taille op zijn smalst lijkt), maar dan met een strop om de nek en bloeddoorlopen ogen of zo… (alhoewel een ballerina niet echt stoer is…)
Wat is je favoriete bezigheid als het keihard regent buiten?
Op de bank met The Corrs op de achtergrond. Het album Forgiven not Forgotten geeft mij zo’n goede herinneringen. We gingen vroeger altijd in Duitsland op vakantie in de herfst. Dan zaten we op een klein particulier vakantiepark in een houten huisje. Lekker de verwarming aan en die muziek op de achtergrond terwijl het dan buiten slecht weer was of zelfs sneeuwde! 
Wat doe je als je dan toch naar buiten moet?
Balen… 
Laat je favoriete sjaal zien!
Oh, weer een sjaal! Ja zeg, dan had ik hierboven beter iets anders kunnen antwoorden. Maar dan is het niet meer spontaan dus dat doe ik niet.
Wat is je favoriete nagellak kleur voor de herfst?
Raspberry wine van Sensationail. Een mooie roze/rode kleur met een hele fijne glitter. Past overal bij!
Wat vindt jij het leukst aan de herfst?
Het uitkijken naar de feestdagen, het aansteken van kaarsjes, de verwarming aanzetten, warme chocolade melk, de mooie kleuren in de bomen, die mooie dagen met een strakblauwe lucht en dan lekker een boswandeling maken, een nieuwe garderobe aanschaffen met trends van het moment.
Wat zijn jouw herfstfavorieten??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s