Shoppingqueen: Tuinen aankopen

Afgelopen vrijdag was ik na het werk nog even in Uden. Ik was eigenlijk op zoek naar een sleeve voor mijn nieuwe MacBook (jeej!!) maar toen ik langs de tuinen liep moest ik even naar binnen.

Ik wilde graag wat meer informatie over vitaminen voor de winter. Ik heb altijd erg last van de donkere korte dagen. Ik voel me dan snel moe en lusteloos. Dus hoopte ik dat ik me d.m.v. wat extra vitamientjes beter zo gaan voelen. Maar als je dan in de winkel voor een schap staat met tienduizend opties dan zie ik door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig kon de verkoopster me zeer goed helpen. Ze wilde weten of ik misschien allergieën had, en of ik medicijnen gebruikte. Nou gelukkig ben ik enkel allergisch voor rauwe appel/peer dus dat was niet zo erg. Ze raadde me de vitaminen van hun eigen merk aan met extra energie voor de lusteloosheid. Deze vitaminen zijn op basis van natuurlijke extracten (dus geen synthetische rommel).
Wat ik me wel afvraag is waarom ze in zo’n verdraaid lelijk potje verkocht worden. Ze kostten rond de €11,- geloof ik en ik had geluk want de tweede was gratis.

Een andere reden waarom ik altijd naar de Tuinen ga is omdat ze daar de lipbalsems van Burt’s Bees verkopen. Een merk uit Amerika dat al zijn producten vervaardigt uit bijenwas. Deze lipbalsems zijn er in verschillende soorten. Een balsem van bijenwas met verschillende extracten zoals honing, granaatappel en mango. Er zijn ook een aantal lipbalsems met een kleurtje. Ze zijn niet goedkoop (€4,-, die met een kleurtje zelfs €8,-) maar werken enorm goed tegen droge lippen. De balsem blijft ook lang zitten zodat je niet elke 5 minuten hoeft te smeren.
Ik koos deze keer voor de balsem met acai berry. Ben benieuwd!

Verder kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik twee zakjes (waarvan de tweede ook al gratis) honingbonbons gekocht. Deze snoepjes hebben een zachte kern en ik vind ze zo lekker! Ze zijn ook goed voor de stem en dat kan ik wel gebruiken de komende tijd want ik moet veel zingen en met lesgeven gebruik ik m’n stem natuurlijk ook veel. Dus deze koop was gewoon noodzakelijk (en lekker!).

Verder heb ik laatste iets gelezen over de thee van het merk Clipper. En dat die zo lekker moest zijn. Toen ik hem hier zag staan moest ik een doosje meenemen om te proberen. Ik ben erg benieuwd. Kijk nou hoe mooi die verpakking is. Van dat ruwe karton met een matte finish en een mooi ontwerp, hopelijk smaakt hij net zo goed als hij eruit ziet!

Ik heb de foto’s trouwens bewerkt op mijn MacBook, ik kan niet geloven hoe gemakkelijk dat gaat! Echt super! Ik ben zo blij met m’n nieuwe speeltje. Heerlijk om op de bank te kunnen zitten zonder continu een kabel aan je laptop te hebben hangen. Ik kan nog 7 uur zonder stroom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s