Beautyqueen: Clinique full size

Sinds mijn vorige post over de proefmonstertjes van Clinique ben ik bijna door mijn voorraad heen. Ik wilde in Keulen een nieuwe proefverpakking halen maar daar kon ik ze nergens vinden voor de goedkope prijs die ik in Goch had gezien. Stom eigenlijk, dat de prijzen in een Duits dorp dus zoveel verschillen met die van een grote stad (ik was verbaasd).

Ik heb toen in Keulen niets gekocht met het idee dat ik gewoon terug naar Goch zou rijden. Dat is er dus niet van gekomen. Dus raakten na een paar weken mijn proefflacons leger en leger.

Toen ik op mijn vrije middag langs de ICI Paris wandelde zag ik dat ze aanbiedingen hadden. Stapelkorting tot 30%. Dat moest ik natuurlijk even checken. De verkoopster was op dat moment in gesprek dus ik moest even wachten maar na een paar minuten was ik al aan de beurt. Ik vertelde haar welke proefproducten ik had geprobeerd en dat ik erg tevreden was.

“Om te beginnen”, zegt ze “heb je toen de verkeerde keuze gemaakt, want jouw huid is op sommige plaatsen wel gemengd tot vet, maar op je wangen en kaaklijn heb je een droge huid!” Oeps, ja wist ik veel. In elk geval fijn om te weten, niet dat ik dadelijk veel geld betaal voor een product wat niet optimaal geschikt is voor mijn huid. Na nog kort verschillende opties te hebben doorgenomen ben ik gegaan voor deze combi.

Liquid Facial Soap: mild (200ml)
Clarifying Lotion: #2 (400ml)
Dramatically different moisturizing lotion: (100ml)

Hier kan ik dus de komende 2 jaar (hoop ik) vooruit. Vooral omdat ik het niet elke dag gebruik (wat ik wel zou moeten doen en eigenlijk ook wil gaan doen). Door de stapelkorting kreeg ik €30,- korting in totaal. Best netjes aangezien dit een duurzame maar zeker geen goedkope aanschaf was.

Ik heb laatst ook een kleine proefverpakking van de Moisture Surge: Extended Thirst Relief. Een lichte crème die intens hydrateert. Deze kan ik perfect gebruiken i.c.m. mijn zojuist gekochte 3 stappen huidverzorging. Dus dat is super! Als de proefverpakking op is ga ik deze ook in origineel formaat aanschaffen (lees; ik moet nog even sparen).

Een leuke bijkomstigheid was de goodiebag van Clinique die ik erbij kreeg. Deze actie zou eigenlijk pas de week erop gaan lopen, maar de verkoopster vond dat ik hem nu al mee mocht nemen! Wat daar allemaal in zat en of ik er tevreden over ben volgt in een andere post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s