My favourite outfits

Ik vind het zo leuk om aan het begin van een komend seizoen een goede basisset kleding samen te stellen. Kleding die leuk is, lekker zit en praktisch is voor mijn werk. Ik struin internet af, loop regelmatig alle winkels in de buurt binnen en vorm een beeld van wat in de mode is en wat ik graag zou willen hebben en wat ik echt nodig heb. 

Het leek me erg leuk om van kleding die ik nu heb foto’s te maken. Ik heb combinaties gemaakt die ik vaak draag, maar eigenlijk kan ik heel veel variëren met deze item. Ik heb ook bij elke foto vermeld om welke merken het gaat. Enjoy!


Deze outfit heb ik gekocht voor de fotoshoot van Angels Rule. Ik draag hem ook regelmatig buiten de optredens om:
– Broek: Tigerhill
– Top: Glamorous
– Schoenen: United Nude
– Horloge: Fossil
– Ketting: Maison Scotch

Één van mijn favo outfits! De trui is zo heerlijk zacht en comfortabel! En de laarzen zitten heerlijk (na enig inlopen). De etnische/cowboy look vind ik op het moment helemaal stoer & hot!
– Top: Vero Moda
– Trui: H&M
– Broek: Maison Scotch
– Laarzen: Sendra

Heerlijke outfit met lekker loose fit top. Makkelijk om aan te trekken naar mijn werk. Als ik op het bord moet schrijven is het niet handig om een blazer o.i.d. aan te hebben.
– Top: Supertrash (heb hem inmiddels in 2 kleuren! Zwart en Olijfgroen)
– Broek: LTB
– Schoenen: AirStep
– Ketting: Engelsrufer

 Toen ik deze broek kocht met het T-shirt was het nog warm genoeg om enkel dat te dragen. Ik vond het wel erg lastig om er daarna een trui bij te vinden voor wanneer het kouder zou worden. Blijkt dat de beste combinatie eigenlijk gewoon in de kast lag! Dit vest en de schoenen pasten er super bij!
– T-shirt: Maison Scotch
– Vest: La Fée Maraboutée
– Broek: Maison Scotch
– Boots: AirStep
– Ketting: Mi Moneda
– Horloge: Fossil

 Op de foto lijken de laarzen niet helemaal bij de trui te passen, maar in real life valt dat heel erg mee. De pailletten op de trui hebben een grijs/groenige gloed dus kunnen op meerdere manieren gecombineerd worden. De achterkant van de trui is van een dunne zwarte stof. Vandaar dat ik hem hier combineer met mijn superlekker zittende broek.
– Trui: Maison Scotch
– Broek: H&M
– Schoenen: Le Ballon (merk kan ik niet meer lezen, heb ze al 3x laten verzolen. Ze zitten zo lekker!)
– Ketting: Mi Moneda
– Horloge: Fossil Ceramic

 Deze jurk kocht ik laatst bij Spetters in Venray. Je kunt hem zonder riem dragen voor een loose fit, maar met een statement riem maak je hem toch net even wat spannender. Bovendien komt mijn figuur zo beter uit. Met een pump voor een sophisticated look en stoere laarzen als je daar even geen zin in hebt.
– Jurk: ICHI
– Riem: 
– Pumps: No Stress

Ik kocht deze blazen van stretch denim in de veronderstelling dat ik deze ook goed zou kunnen dragen op mijn werk. Maar omdat hij redelijk strakke mouwen heeft (hoort bij het model) draag je er geen shirt onder met lange mouwen. En om nu in de herfst/winter nog voor de klas te staan met blote armen vind ik een beetje vreemd. Dus helaas hem ik hem niet zo vaak aan. Maar hij is zo mooi diep donkerblauw!
– Top: EDC by Esprit
– Blazer: Supertrash
– Broek: Tigerhill
– Ketting: Engelsrufer
– Armband: Josh
– Horloge: Fossil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s