Moviestar: The Last Song

I’m a sucker for romcoms. Echt, geef mij een romantische film en ik ben de hele avond zoet. Ze geven je zo’n lekker gevoel! Heerlijk janken voor de buis, i love it.

Thuis worden deze films niet altijd gewaardeerd. Mijn vriend is een schat en ik zou niet zonder hem kunnen, maar met hem zulke films kijken doesn’t quite do it. Hij zit naast me en doet alsof hij graag met me naar die film kijkt, maar ondertussen hoor ik hem dan de hele tijd zuchten. Herkenbaar lady’s? Geeft ook niets, ik bewaar die films gewoon voor een avondje met vriendinnen of wanneer ik alleen thuis ben. Ik kan een film ook gemakkelijk 10 keer bekijken. Heerlijk om al te weten wat er gezegd gaat worden en dat gevoel wat je bij die film altijd hebt weer terug te krijgen.

Een film die ik bij het weer van de afgelopen dagen vind passen is The Last Song. Een film met Miley Cyrus in de hoofdrol.
The Last Song (2010) PosterRonnie is een eigenwijze teenager, haar ouders zijn gescheiden. Ronnie brengt de zomer door, samen met haar jongere broertje, bij haar vader. Ronnie moet niets van haar vader hebben en de twee botsen behoorlijk. Ronnie ontmoet de knappe Will, die haar inspireert om weer muziek te gaan maken. De muziek, die ze vroeger altijd met haar vader maakte, zorgt ervoor dat de band tussen vader en dochter weer hersteld wordt.

Het verhaal is niet supersterk, maar één van de redenen waarom de film mij aanspreekt is omdat de muziek een grote rol speelt. Een lekkere chickflick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s