Shoppingqueen: Bags

Bolton

Wat zijn nou leukere items dan tassen om je outfit compleet te maken. Eigenlijk kun je er niet genoeg van hebben, net als met schoenen kun je ze eindeloos combineren. Ik kan me herinneren dat ik vroeger (in mijn Gothic tijd, ja ja, die heb ik gehad) één tas had. Een pukkel, zo’n legertas. Daar deed ik alles mee, en waarom zou ik in godsnaam meer tassen hebben? Aan één heb je toch genoeg?
Ook met schoenen had ik dit. Ik heb jaren alleen op kistjes gelopen. Ergens wel lekker hoor, nooit na hoeven denken over welke schoenen je aan hoeft te trekken…

Maar wat loop je dan mis! Haha… tja een hoop jaren combineren in ieder geval. Gelukkig heb ik dit de laatste jaren ruimschoots ingehaald. Ik ben inmiddels trotse eigenaar van een aantal te gekke tassen. Ik ben vooral fan van echt leren tassen, maar die van vaak behoorlijk duur. Dus het is nou ook niet zo dat ik kan zwemmen in het aantal tassen dat ik heb (alhoewel mijn vriend het daar misschien niet mee eens is, maar die heeft geen idee).
Ik begon met grote tassen, een tas waar van alles in kan, want zo’n kleintje vond ik te tuttig. Groot en stoer, dat moest hij zijn.

The Bag

Cowboysbag is één van de tassenmerken waar ik helemaal gek van ben. Stoer, goede kwaliteit leer, mooie ontwerpen en eigenlijk altijd in de mode. Ik heb twee tassen van dit merk.
De ‘Bolton’, een enorme shoppingbag, in een zachtroze kleur. Echt een zomerkleurtje, dus nu in het najaar zal ik hem even in de kast laten liggen.

Cowboysbag: Lander

De tweede is ‘The Bag’ het standaard model waar Cowboysbag het meest bekend om is. Ook een redelijk grote tas met een mooie diepe cognackleur. Twee grote voorvakken, waar je van alles in kwijt kunt.
Als ik nu nog een model van dit merk zou mogen uitkiezen zou ik voor hun leren rugzak gaan. Ik ben eigenlijk totaal geen fan van rugzakken, maar deze zijn zo mooi! Helaas ook zo duur!

Liebeskind

Liebeskind is een volgend tassenmerk die echt gave modellen hebben. Ook hier geldt, goede kwaliteit en mooi design.

Ik kocht van de zomer een wat kleiner model schoudertas. Ik had namelijk nog geen zwarte tas. Want ja… die hoor je gewoon standaard in je assortiment te hebben natuurlijk. Gelukkig was deze 50% afgeprijsd (van €199,- naar €99,-), want anders had ik hem niet gekocht.
Ik vind de stiksels zo gaaf. Een effen kleur, maar wel met een motief, dat maakt hem toch net wat aparter.
Ik ben er erg blij mee, want hij is groot genoeg om alles mee te nemen wat je zo nodig hebt. Telefoon, portemonnee, make-up, deo, flesje water, pleisters (standaard want ik loop op de een of andere manier vaak blaren), handcrème.

Liebeskind: Sila Shopper

Zou ik nog een tas mogen kiezen van dit merk dan zou ik de Sila Shopper kiezen. Weer een echt grote tas, maar dat vind ik gewoon leuker. De combi van ruwe stof en leer vind ik echt gaaf.

Verder heb ik nog een aantal merkloze kleinere leren tasjes. Moeilijk om daarvan een goede foto te vinden. Ik gebruik ze meestal als ik uitga omdat ik dan niet teveel bij me wil hebben en ik zeker niet mijn tas zomaar ergens neer wil leggen.


Wat is jouw favoriete tas?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s