Hairstylist: Leuke kapsels

Soms heb je dat. Je weet niet wat je met je haar aan moet. Eigenlijk heb je altijd hetzelfde en dat gaat je op den duur irriteren. Tenminste, daar had ik geregeld last van. Vaak dacht ik dan, ik moet maar weer eens naar de kapper. Maar dat is niet altijd een goede oplossing. De kapper zorgt er namelijk niet voor dat jij thuis meer met je haar kunt.

Een mooie uitvinding is dan natuurlijk een tutorial op YouTube. Daar vind je honderden filmpjes over allerlei hairdo’s van simpel tot ingewikkeld.
Omdat ik een tijd geleden mijn haar korter heb laten knippen ben ik op zoek gegaan naar filmpjes voor halflang haar. Daarbij kwam ik uit bij de filmpjes van Kate. Zij heeft een blog genaamd The Small Things Blog. Ze is kapster van beroep en heeft haar haar altijd fantastisch zitten.

Kate maakt leuke duidelijke filmpjes met gemakkelijke maar leuke manieren om je haar bijvoorbeeld op te steken. Hier volgen twee van mijn favoriete filmpjes met kapsels die ik zelf erg leuk vind en snel en gemakkelijk een leuke draai geven aan je kapsel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s