My wishlist

Lieve lieve kerstman (want ik doe niet aan sinterklaas, zal wel iets Duits zijn ;)), ik ben heel lief geweest dit jaar, ik heb hard gewerkt en veel kindertjes kunnen dankzij mij weer een beetje beter Duits spreken. Althans, dat hoop ik maar. Ik heb gezonden gegeten, zoveel mogelijk. Ik ben lief geweest voor mijn vriendje, meestal dan. Omdat ik me zo goed gedragen heb, bij dezen mijn lijstje voor dit jaar. Geheel verzorgd met foto’s zodat u gemakkelijk en snel inkopen kunt doen, want we weten allemaal dat u et erg druk heeft. Alvast hartelijk dank!

Melano ring:
ik wordt helemaal vrolijk van de nieuwe collectie die ze net uit hebben gebracht. Ze hebben nu ook keramische ringen in vrolijke kleurtjes als paars en blauw. Daarmee kun je zo leuk combineren. Hier een paar favorieten.

Kookboek: (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow
Ik zag Gwyneth laatst bij de Graham Norton show en ze vertelde daar over haar passie voor koken. Het lijkt me echt leuk om door haar boek heen te bladeren en haar recepten uit te proberen. Misschien ga ik er dan wel net zo uitzien! Well, a girl can dream right?

Sonos:
Nou ja, ik ben al in het bezit van een Play 5, maar als ik er nou nog ééntje bij zou hebben kan ik een stereopaar maken! Zeg nou zelf, dan klinkt het toch veel beter? ééntje extra maar!

Engelsrufer:
Ik schreef er eerder al over. Maar wat maakt mijn mooie ketting nou beter compleet dan deze mooie hanger in de vorm van een vleugel!

Supertrash:
Omdat ik vind dat ik deze bontjas gewoon verdien, maar ook omdat ik weet dat als ik hem zelf koop ik hem niet veel zal dragen omdat hij natuurlijk niet erg praktisch is! Maar je wilt toch geen praktische cadeaus krijgen zeker? I love it!

Macbook Pro 2013:

Omdat mijn Sony Vaio het heeft ‘uitgemaakt’. Hij zag onze relatie niet meer zitten. Hij laat me regelmatig in de steek en ik ben bang dat hij me na de kerst echt ‘dumpt’.

Sensationail:
Elke keer een ander kleurtje, daar wordt je toch blij van! Deze kleurtjes heb ik nog niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s