Spotify: Wat ik luister

Ik ben helemaal verslaafd aan spotify, ik heb er zelfs een audiostreamer voor aangeschaft, want ik wil elke dag kunnen genieten van dit fantastische programma. Alle muziek die je maar kunt bedenken in hoge kwaliteit! Ik ben FAN! En op mijn Sonos systeem klinkt het f*cking vet 😉

In deze playlist vind je de muziek die ik de laatste tijd veel luister. Zo’n lijst met rustige, gloomy, wollige winter muziek die ik goed vind passen bij de tijd van het jaar.

Welke muziek luister jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s