Weekly update #3

Deze week was weer zo voorbij. Maandag was even lastig omdat ik, na in de herfstvakantie lekker veel uitgeslapen te hebben, weer vroeg op. Dat viel tegen, want het was donker om 7:15 uur! Bah, dan kan ik echt niet wakker worden hoor. Ik heb daarvoor een Wake-up light van Philips, die helpt wel, maar niet genoeg. Op school val je dan meteen weer in de sleur alsof je nooit bent weggeweest. “Wat is de normering voor 3 havo? Heb je al je toetsen al nagekeken?”. De leerlingen laten je ook niet gewoon even ‘wennen’, meteen vol erin!
’s avonds dacht ik geen zanglessen te hebben, tot om 7 uur toch een leerling op de stoep stond… oeps! Vergeten dat ik een inhaalles had gepland. Natuurlijk doet tijdens die les mijn apparatuur het ook niet fatsoenlijk. De audio wilde niet via mijn interface lopen en mijn computer bleef drie keer hangen (grrrrrr!). Nee, maandag is niet mijn dag.

Dinsdag verliep gelukkig ok. Ik moest wel vergaderen op mijn werk na de lessen, waarvan ik (bijna) altijd achteraf moet constateren dat ik het niet zo nuttig vond. Maar gelukkig had ik die dag wel een leuke outfit aan! Maakt een hoop goed.

De donderdag (over de woensdag heb ik niets interessants te melden) vind ik op m’n werk altijd de zwaarste dag. Ik heb dan de meeste lesuren achter elkaar. Geen tussenuur om even alles te regelen wat nog zo tussendoor komt (meestal mentorleerling issues), nee heel veel lesgeven. Toen ik thuis kwam was m’n vriend ook nog aan het werk. Hij belde toen hij klaar was met de vraag of ik zin had om ergens te gaan eten. Wat denk je zelf? Tuurlijk!
We zijn gaan eten bij de Heeren van Overloon. Een restaurant in ons eigen dorp, waar je echt goed kunt genieten. En dat hebben we gedaan! Als voorgerecht had ik een carpaccio van aan de lucht gedroogde biefstuk. M’n hoofdgerecht was een soort gevogelte waarvan ik nu de naam al kwijt ben… maar hij was heerlijk! En als toetje had ik zelfgemaakt bosbessenijs, frambozenmascarpone en crumble. YUM! Een hele geslaagde avond dus.

Vrijdag had ik een kort dagje want ik ben altijd om 12.30 uur klaar met lesgeven. Toen ik klaar was ben ik even naar een elektronicazaak gereden om me verder te laten informeren over het Sonos-systeem waarover ik van de week schreef. Nou ja, ik wilde vooral even alle luidsprekers horen. Ik was erg onder de indruk van de playbar (maar die heb ik nu net niet nodig)!

Ik had daarna het plan om eens lekker naar Nistelrode te rijden en een bezoek te brengen aan de kledingwinkel ‘van Tilburg’. Ze zijn in de regio welbekend en ik was er nog nooit geweest. En 10.000 m2 kleding, sjah, dat moet je toch gezien hebben! Nou, dat heb ik geweten. Ga nooit, maar dan ook NOOIT op een vrijdagmiddag naar van Tilburg.
Om te beginnen moest ik 10 minuten rondjes rijden om een parkeerplaats te vinden (uiteindelijk heb ik hem in een woonwijk achter de winkel geparkeerd). Toen ik binnen kwam zag ik pas hoeveel mensen er binnen waren. De kleding (zo veel!) hing zo dicht op elkaar dat je er geen vinger tussen kon krijgen en de rekken stonden naar mijn mening te dicht op elkaar. Ik heb even snel bij de kleding van Maison Scotch gekeken maar toen ik niet vond waarnaar ik op zoek was wist ik niet hoe snel ik er weg moest komen. Geen succes dus…

’s avonds hebben we een bezoekje gebracht aan onze ouders. Bij mijn ouders heb ik de sonos weggekaapt om die eens thuis uit te proberen (en mijn vriend ervan te overtuigen dat dit ook iets is voor bij ons thuis!). Verder hebben we lekker muziek zitten luisteren op mijn vaders nieuwe installatie (VET!).

Zaterdag was een prachtige dag! We hebben de Sonos (Play: 3) thuis goed uitgeprobeerd en mijn vriend moest toegeven dat dit i.c.m. Spotify wel echt goed werkte en zeer goed klonk. Dus ’s middags zijn we naar Nijmegen gereden om eens even in een winkel te luisteren naar dat systeem. We hebben de Play 5 gekocht! Ik zit er nu naar te luisteren terwijl ik dit typ en het klinkt echt fantastisch! ’s avonds heb ik de hele avond naar muziek zitten luisteren en vooruit gewerkt voor de blog tot mijn broer belde of we een filmp gingen kijken. Leuk! Dus we hebben old school the Matrix gekeken.

Vandaag is luilekker dag. Lekker muziek luisteren en op de bank hangen. Genieten van het laatste dagje weekend. Buiten waait en regent het verschrikkelijk hard, maar daar merkt je binnen niets van! Love it. Dadelijk gaan we de film Amour kijken. Ik ben erg benieuwd want de recensies zijn lovend. Ik laat jullie weten wat ik ervan vond!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s