Shoppingqueen: Coisa

Als het langzaam kouder wordt vind ik het soms lastig om te bedenken wat ik aan moet trekken. Vooral laagjes, want ’s ochtends is het koud. Maar overdag kan het dan zomaar best warm zijn. Ik vind een spijkerbroek met een basisshirt en een sjaal dan ideaal. Ik heb redelijk veel sjaals omdat ik dit echt iets vind toevoegen aan je outfit. Vooral tube-sjaals (je weet wel, die sjaals waar geen einde aan zit) vind ik heerlijk. Ze zakken niet af, zijn lekker vol en lekker warm.

Ik las laatst de VT wonen en daarin zag ik een sjaal van het merk Coisa. Ik was meteen verkocht. Een oversize sjaal in legergroen (140x140cm). Lekker robuust en stoer! Het is wel een vierkant maar hier kan ik wel wat mee. Ik zie het al helemaal voor me! Op een boyfriendjeans met een zwarte basic (lange mouw) en sneakertjes! Ik bracht meteen een bezoekje aan de website (voor een bezoekje aan de website: klik op het logo hier rechts).

De website is clean en overzichtelijk. Er worden (nog) niet heel veel items verkocht, maar ze zijn stuk voor stuk prachtig! Ze hebben ook een gave tube-sjaal. Maar deze sjaal zoals je op de foto ziet leek me net iets veelzijdiger.

Hun oorspronkelijke item, de coisa original, is een vest/sjaal/poncho die op 7 manieren te dragen is. Het materiaal waarmee gewerkt wordt bestaat voornamelijk uit alpaca, lamswol, katoen en zijde.

Mijn sjaal is al onderweg, je ziet er binnenkort vast wel een foto van verschijnen.

Voor jou ook een must-have?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s