Bloglover: Wendy’s Lookbook

Ik lees geregeld blogs omdat ik het een erg leuke manier vind om op de hoogte te blijven van vanalles en nog wat. Vooral persoonlijke blogs vind ik erg leuk, maar ook fashion-, en foodblogs.

Één van mijn favorieten is wel de Engelstalige blog Wendy’s Lookbook. Zij schrijft zoals ze het zelf noemt een fashion diary. Ze heeft niet alleen een blog waarop ze elke dag de leukste outfits laat zien (ze ziet er ook echt fantastisch uit), ze heeft ook een You-Tube kanaal. Daarop publiceert ze eens in de zoveel tijd leuke fashionfilmpje over hoe je bijvoorbeeld een blazer op een leuke manier kunt combineren, of een grote ketting o.i.d. Echt helemaal te gek! Ik ben jaloers op hoe goed ze dat doet. Ik zou echt zo’n flater slaan als ik een filmpje op zou moeten nemen. En bovendien ben ik niet zo’n fotomodel type als dat zij is.

Laatste kwam ik echt een leuk filmpje tegen omdat ik op zoek ben naar een mooie grote ketting als focuspunt voor je outfit. Zij laat je zien hoe je een aantal statement necklaces kunt combineren (bovendien is die grote zwarte ketting echt helemaal to-die-for) :


Haar blog draait vooral om fashion, maar in sommige tutorials laat ze ook zie hoe je zelf gemakkelijk leuke hair do’s kunt maken. Haar stijl en fashionsense spreken me enorm aan (Alhoewel ze erg veel jurkjes draagt, en ik dat iets minder doe de laatste tijd). Haar stoere looks vind ik geweldig.

Hier nog een paar favoriete looks van Wendy’s Lookbook.

 Sparkle at Dusk-4  Ruffled-3  Minty Weekend-18Cropped Story-13   Afternoon at the Park-16  Structured Camo-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s