Shoppingqueen: Favorite Brands

Exoal:

OMG hoe gaaf is deze ketting? Hebben hebben hebben! Ik heb al een aantal sieraden van dit merk in mijn bezit, maar sommigen zijn redelijk grof en zwaar dus ik draag ze niet altijd. Maar deze vind ik echt fantastisch! Ik kan hem alleen nergens online vinden, alleen in een andere kleur… Hopelijk kan ik hem toch nog ergens vandaan toveren (haha, was het maar zo gemakkelijk).

Naketano:

In Keulen verschillende keren in de winkel zien hangen! Ik vond ze meteen te gek! Vooral de truien met grote col. Het is redelijk basic allemaal, maar het zijn mooie stoffen en kleuren. Ik heb geen van de truien gekocht omdat de col altijd behoorlijk warm is (op mijn werk variëren de temperaturen zoveel dat ik een trui erg onhandig vind om snel aan en uit te trekken). Maar dat vest zou ik zo kopen (hing niet in de winkel, en zie ik nu pas online)! O.a. verkrijgbaar bij Zalando.
Hier zijn een aantal van mijn favorieten:

Maison Scotch:

Een super merk van Nederlandse bodem. Ik wil eigenlijk elk item van dit merk in mijn kast hangen, jammer dat de prijzen redelijk hoog liggen dus dat zal wel nooit gebeuren (maar hopen dat ik ooit de loterij win…)
Mijn favorieten pasten niet eens allemaal in deze collage…

Airstep:

Ik ben zo’n enorme fan van dit merk. Ik weet niet hoeveel schoenen in wel niet in de kast heb staan. Dit merk afkomstig uit Italië heeft een speciale zool met extra demping waardoor het voelt alsof je op wolken loopt. Het maakt niet uit hoe hoog de hak, je hebt nooit last van je voeten. Verder zijn de schoenen compleet van leder, zowel de binnen-, als de buitenkant. Dat maakt ze zeker niet goedkoop, maar al het geld waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s