Beautyqueen: Gouden tip – P2 cosmetica

Ik ben regelmatig te vinden bij onze oosterburen, niet alleen omdat ik de taal goed spreek maar ook omdat de verzorgingsproducten in Duitsland zoveel goedkoper zijn. Eens in de zoveel tijd spring ik op een vrije middag in de auto en rijd ik naar Kleve of Goch. Geen wereldsteden natuurlijk, maar dat hoeft ook niet voor wat ik zoek.

De prijzen van de verzorgingsproducten liggen ver onder de prijzen in Nederland. Haarverf is een goed voorbeeld. Vroeger toen ik mijn haar nog donker verfde kocht ik in Duitsland een pakje haarverf voor 5 tot 6 euro, datzelfde pakje kostte in Nederland 13-15 euro! Zonnebrand, kost in Nederland snel tussen de 10-25 euro, in Duitsland tussen de 5-15. Dus als ik iets uit wil proberen of nodig heb, ik maak een lijstje en koop eens in de zoveel tijd de ‘Duitse Etos’ genaamd DM leeg. Een van de eigen merken van de DM ga ik vandaag bespreken:

P2 cosmetica:

Dit is zoals ik net al zei is dit het eigen merk van de DM en dus ook niet in Nederland verkrijgbaar.
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn nagels en dat ze er zo goed uit zien. Dat komt mede doordat ik ze zeer goed verzorg. Hiervoor gebruik ik de nagelproducten van P2. Niet alleen zijn ze belachelijk goedkoop voor Nederlandse begrippen, maar ook omdat ze echt heel erg fijn zijn. De volgende producten zijn mijn favorieten:
________________________________________________________________________________

Lavender Intensive Care Pen: €2,75
De naam zegt het al een olie verwerkt in een soort pen (is dus zeer makkelijk om mee te nemen). Aan het uiteinde zit een klein kwastje, door aan de onderkant van de pen te draaien, draai je een klein beetje verzorgende nagelriemolie in het kwastje en kun je zo je nagelriemen insmeren. Even inmasseren… and you’re good to go! Trekt snel in en zorgt voor soepele nagelriemen en sterke nagels. (Mijn nagels groeien zeer snel, en ik denk mede doordat ik ze goed verzorg)

Apricot Cuticle Cream: €2,95
Een verzorgende nagelcrème die heerlijk ruikt. Dit potje heb ik in de buurt van de bank staan zodat ik als ik voor de tv zit altijd even wat te smeren heb. Versterkt de nagels en houd de nagelriemen soepel. Dan hoef je er ook niet aan te pulken (wat ik doe als ze droog worden)

 Pro White Pen: €2,95
Heb je last van gelige nagels? De naam zegt het al, opbrengen op je nagel en hij wordt sterk en wat witter.

Ultra Rich hand Serum: €2,95
Een extra voedende handcrème voor droge handen. Ruikt overheerlijk, trekt snel in! Als je minder droge handen hebt, er zijn crèmes voor verschillende huidtypen.

De collectie van P2 is zeer uitgebreid, de nagellakjes e.d. kosten maar €1,95 en het zijn er teveel om op te noemen, en het bevat ook gezichtsproducten. Ik raad jullie aan om snel eens de grens over te steken en het hele schap leeg te kopen voor 20 euro, want dan heb je dus echt een hele stapel aan leuke goede betaalbare producten!

Vinden jullie het de moeite waard om naar Duitsland te rijden voor verzorgingsproducten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s