Friday favourites: Rainy day

Wat een weer zeg! Het is maar goed dat ik me de laatste tijd goed kan vermaken met het schrijven van deze blog, want als ik naar buiten wil moet ik eerst mijn kano van zolder halen. Het regent voor mijn gevoel non-stop. Ook al schreeuwde ik een aantal posts geleden nog dat ik heel erg uitkeek naar de herfst en lagere temperaturen, dit bedoelde ik daar niet mee. Mijn idee van herfst is strakblauwe lucht, mooie roodbruine bomen en lekker koud (maar windstil). 
Zo was ik de afgelopen op shoppingspree met m’n moeder. De regen kwam met bakken uit de hemel en het werd een sport om zo snel mogelijk van de ene naar de andere winkel te sprinten. Wat je dan vooral niet moet doen is je paraplu ergens vergeten. Daar let ik de laatste tijd extra op want dat is me al te vaak gebeurd. Maar blijkbaar had niet iedereen die dag bedacht om een paraplu mee te nemen en dus werd die van mij gejat! Zo onsportief! Wie doet dat nou?
Het belangrijkste van deze situatie: bekijk het ook eens van de andere kant. Je hebt namelijk leuke accessoires voor dit euvel! Trendy regenlaarzen, een kekke paraplu of een mooie regenjas. Hier een aantal pica’s ter inspiratie. Zo wordt die regen een stuk leuker toch?

Gelukkig staat er voor de komende week wat beter weer gepland! Laten we hopen dat we nog een mooie herfst krijgen!

Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s