Shoppingqueen: Etsy favourites

Ik ben een gadgetfreak. Ik wil altijd het nieuwste van het nieuwste. Nu ben ik in het bezit van een Iphone 5 een Ipad 4 én een Ipad mini. Yes i know… total overkill. Maar hey, de Ipad 3 is van mijn werk en de Ipad mini heb ik van mijn vader in ‘bruikleen’ (wel de lusten niet de lasten, great huh?). Natuurlijk ben ik heel zuinig op mijn spullen en zorg ik er voor dat mijn elektronica op de best mogelijke manier beschermt wordt (als ik mijn telefoon doorverkoop ziet hij er echt nog uit alsof hij zo uit de doos gekomen is). Bescherming moet niet alleen functioneel zijn maar vooral ook mooi (lees: eigenlijk alleen maar mooi).

Ik wil geen beschermhoesjes waar iedereen mee rondloopt. Ik ben altijd op zoek naar iets aparts. Etsy is daarvoor een ideale website. Er zijn veel kleine ondernemers die via deze website handgemaakt items verkopen. Geef een aantal zoekopdrachten in zoals; “Iphone” “case” “leather” “felt” en er gaat een wereld voor je open! Het liefst zou ik ze allemaal bestellen en elke dag een ander hoesje voor mijn Iphone gebruiken. Helaas laat mijn geldboom (die helemaal kaal geplukt is op ’t moment) dat niet toe. Gelukkig komt er met kerst (als ’t goed is) een Macbook bij en dan mag ik daarvoor natuurlijk weer iets leuks uit gaan zoeken (want ook die moet uiteraard goed beschermd worden ;)).

Ik houd van natuurproducten. Hout, vilt, leer en kurk zijn mijn favorieten. Deze materialen stralen warmte uit. Je vindt ze ook veel terug in mijn inrichting (waarover binnenkort meer). 

Hieronder een aantal van mijn favoriete items:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s