Weekly update #1

Mijn afgelopen week was eigenlijk best relaxed. Het was proefwerkweek op mijn werk, wat betekent dat ik geen les hoef te geven en dat geeft een hoop rust (letterlijk en figuurlijk). Een paar uurtjes surveilleren per dag (waardoor ik ondertussen lekker vooruit kon schrijven voor de blog), ik had nog geen proefwerken om na te kijken dus kon niet veel anders doen.
Op dinsdag had ik zelfs een vrije dag dus ben ik lekker in mijn eentje naar Kleve gereden. Ligt op een half uurtje rijden van hier. Natuurlijk sjouw ik dan even door de Saturn om de nieuwste gadgets te bekijken (De Iphone 5C is daar al verkrijgbaar!) maar gelukkig heb ik me in kunnen houden om niet nóg een Iphonecase te kopen.

Ik heb wel een hele leuke trui aangepast van Maison Scotch. Grijs, met glitters op de schouders en een zwarte achterkant. Niet te warm maar zeker wel geschikt om nu te dragen. Maar €89,95… redelijk veel geld voor een trui. Dus ik heb hem laten hangen (knap hé?).

Waarvoor ik eigenlijk naar Duitsland ga zijn de verzorgingsproducten. Ze zijn veel goedkoper dan in Nederland. Dus als ik mascara o.i.d. nodig heb wacht ik meestal tot ik weer eens tijd heb om dat in Germany te gaan halen. Ik ben heerlijk op mijn gemak de DM rondgeslenterd en heb een lekkere shampoo uitgekozen en nog wat spulletjes voor mijn nagels (daarover in een andere post meer ;)).

Van al dat geshop kreeg ik machtige honger dus heb ik in een bakkerij een heerlijk Mettbrötchen gegeten. Mett is een soort filet americain maar dan wat grover en lekkerder (vind ik). En als je er dan nog ui bij vraagt.. yum!

Ik heb ook nog een leuk kleurtje van Sensationail gescoord, dus de volgende keer dat ik mijn nagels erop zet ben ik weer helemaal trendy 😉

Gisteren hebben we een gezellige avond gehad met de (oud)studiegenoten van mijn vriend. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien en het was erg leuk om bij te kletsen. Ik had overdag zelfs nog tijd om een olijvencake te bakken waar iedereen erg enthousiast over was (recept volgt in een andere post). Wel een  drukke boel zo met al die kleine kiddo’s (6 in totaal) dus ik was kapot toen ik thuis was. Kapot maar voldaan.

Vandaag was echt zo’n dag om de ouders te bezoeken, want buiten wil je niet komen. Lekker bij de open haard! 
Wat doen jullie vandaag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s