Moviestar: Series

Ik kijk veel TV, maar de laatste tijd kijk ik de series liever wanneer ik er tijd voor heb. Dus dat betekent downloaden! Ik volg nogal wat series en noem hier mijn favorieten van dit moment:

Seizoen 3 loopt nu net de USA.
Een serie over Emily Thorne die wraak neemt op de Familie Grayson. De Graysons hebben Emily’s vader bedrogen en bestolen en dragen volgens Emily schuld aan zijn dood. Ze gaat erg ver in het kapot maken van de familie. Keep your friends close and your enemies closer. Een serie vol intrige en spanning.

Inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen 10 van de alom bekende dramaserie die zich afspeelt in een ziekenhuis in Seattle. Ik ben nog steeds verslaafd en kan niet wachten op de nieuwe afleveringen. Ik heb zojuist de eerste twee van seizoen 10 kunnen downloaden. Na de spannende afloop van seizoen 9 trokken deze nieuwe afleveringen je meteen weer mee in het verhaal. Mijn favoriete karakters zijn: Callie, Meredith en April. Wat zijn jouw favorieten?

Een vriend van me heeft me het eerste seizoen van True Blood op DVD gegeven en ik ben begonnen met kijken en vind het super gaaf! Ik kwam erachter dat deze serie al t/m seizoen 8 verkrijgbaar is. Dus als ik hier kom met ‘oud nieuws’ forgive me 😉 De serie gaat over vampieren die nu openlijk aan de samenleving deelnemen omdat er een synthetische vorm van bloed is ontwikkeld die ervoor zorgt dat vampieren geen mensenbloed meer hoeven te drinken. Maar niet iedereen is daar even blij mee, vampieren worden behoorlijk gediscrimineerd.

https://i2.wp.com/upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/thumb/d/d2/Homeland_Logo_220x25.png/800px-Homeland_Logo_220x25.png

 Deze serie ga ik nu starten. Na Dexter wilde ik weer een serie die ik samen met mijn vriend kan kijken zonder elke 10 seconden een zucht naast me te horen. Verschillende vrienden hebben ons de serie aanbevolen. Ik heb seizoen 1,2 al op de computer staan dus dan kunnen we lekker in ons eigen tempo kijken.
Claire Danes speelt in de serie Carrie Mathison, een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Deze marinier is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid.

File:Dexter Logo.svg
Ik heb vorige week de allerlaatste aflevering gekeken. Alle 8 seizoenen in een paar maanden tijd! wat een fantastische serie is dit! Echt, als je nog niet gekeken hebt zorg dan dat je alles download zodat je in één ruk alle afleveringen achter elkaar kunt kijken. Je kunt niet meer ophouden!
Dexter Morgan is een bloedspatpatroononderzoeker bij het Miami Police Department. Zijn zus Debra werkt daar ook als politieagente. Dexter is een seriemoordenaar die alleen maar mensen vermoord die het ‘verdienen’. Hij houdt zich aan de ‘code’ die zijn vader voor hem bedacht heeft. Volg hem op zijn avonturen waarbij hij telkens net aan alle gevolgen ontsnapt. Spannend, grappig en zeer verslavend!

File:Game of Thrones 2011 logo.svg

Deze fantasyserie is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin. Het duurde een paar afleveringen voordat ik alle personages uit elkaar kon houden en de verhaallijn duidelijk werd, maar als je er eenmaal in zit kun je niet wachten tot de volgende aflevering. De kostuums zijn prachtig en de karakters worden zeer goed neer gezet. Seizoen 1 t/m 3 zijn al uit. Seizoen 4 gaat in 2014 van start.
De serie bevat meerdere verhaallijnen. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar enkele adellijke families strijden om de macht. Daarnaast komt ook de strijd tussen de “Nachtwacht” (Night’s Watch) en de gevaren achter de muur aan bod. Een kleiner gedeelte van de serie speelt zich af op het oostelijke continent Essos, hier huwt Viserys Targaryen zijn jongere zus, Daenarys Targaryen, uit aan Khal Drogo om met zijn steun de troon van zijn vader te heroveren.

Welke series kijk jij graag? Heb je nog tips? Laat het me weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s